Over Arko Sports Media

Arko Sports Media is als contentspecialist betrokken bij een groot aantal digitale platforms. Naast de drie eigen media kanalen (zie hieronder) voorziet Arko Sports Media de doelgroep van informatievoorziening vanuit bonden voor sportverenigingen tot consumentenplatforms, zoals bijvoorbeeld Uniek Sporten (Fonds Gehandicaptensport).

Arko heeft hiervoor gespecialiseerde redacteurs in huis die precies weten hoe een specifieke doelgroep aan te spreken en informatie aantrekkelijk en helder over te brengen. Arko zet haar expertise onder meer in voor sportbonden als NOC*NSF, KNVB, KNLTB, KNGU en KNSB en verzorgt daarnaast online en offline communicatie voor Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), Vereniging Sport en Gemeente (VSG), Werkgevers in de Sport (WOS), Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) en het Kenniscentrum Sport.
 

Eigen kanalen

SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken sportmarketingcommunity die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen. Het doel is verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.

SPORTNEXT brengt twee keer per jaar een magazine uit, er zijn meer dan 200 externe bloggers die allen hun eigen visie delen in de vorm van blogs, columns en/of video’s en we organiseren jaarlijks meerdere events.

Sport&Strategie is het nieuwsplatform voor executives in de sport, bij overheid, bedrijven & media.

Op Sportenstrategie.nl verschijnen dagelijks nieuws en opinies uit de sport. Daarnaast verschijnt zes keer per jaar het journalistieke vakblad Sport & Strategie met achtergrondartikelen en interviews over trends en ontwikkelingen in de (inter)nationale sport. Met bijdragen van gerenommeerde sportjournalisten richt Sport & Strategie zich op beleidsbepalers, bestuurders en managers in de Nederlandse topsport.

Sponsorreport is hét enige vakblad en leidende kennisplatform voor partnershipmarketing en sponsoring in de Benelux en wil bijdragen aan de verdere professionalisering van het sponsorvak en het strategisch inzetten van sponsoring als platform en marcom-instrument. Sponsorreport verschijnt vier keer per jaar als printeditie.

  • Vier keer per jaar dubbeldikke printeditie
  • Korting op Sponsorreport jaarcongres
  • Korting op kennisevents

Naast het publiceren van content verricht Arko Sports Media ook nog een groot aantal andere werkzaamheden, waaronder het organiseren van tientallen bijeenkomsten en congressen en het uitgeven van boeken en tijdschriften. Beiden binnen de eerder genoemde sectoren sport, bewegen en gezondheid. We zijn gevestigd in Nieuwegein. Alle informatie over onze organisatie vind je op de website.