Welkom

Ga je mee op avontuur tijdens het Cordaid Social AdVenture?!

We hebben een geweldig programma voor jou samengesteld! Dat kan je hiernaast vinden. Bij de sprekers kan je ook de inhoud van de sessies bekijken. 

Het laatste nieuws is dat Bas van Abel van Fairphone komt! Hij gaat jou vertellen hoe hij met zijn visie, ontwerp en ‘open design’ een miljardenindustrie tot verandering probeert te bewegen en consumenten een duurzamer alternatief biedt voor een product dat een centrale rol speelt in ons dagelijks leven.

Het wordt een dynamische dag in de Caballero Fabriek! Voor de beginnende en ervaren sociale ondernemers die graag over de grens kijken naar Afrika, Latijns- Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Maar ook voor particuliere initiatieven die daar actief zijn en zich graag willen informeren over mogelijkheden om sociaal te ondernemen, voor henzelf of hun samenwerkings partners.

Cordaid Social AdVenture

Are you in for an AdVenture? Wil jij positieve impact bereiken met jouw internationale initiatief? Leer en deel alles over sociaal ondernemen en sluit je aan bij de Cordaid Social AdVenture community!

Save the date

Op donderdag 11 december organiseert Cordaid in samenwerking met TILUAN Adviesbureau en Enviu het Cordaid Social AdVenture. Tijdens dit netwerkevent komen sociale ondernemers en particuliere initiatieven uit het hele land samen om te netwerken, van elkaar te leren en nieuwe kennis op te doen om met hun onderneming of projecten nog meer sociale impact te creeren! Het event vindt plaats van 13.30 – 19.00 uur in de bruisende Caballero Fabriek in Den Haag.

Sociaal Ondernemers

Ben je benieuwd naar de business plannen van anderen kijk dan op het Cordaid Social AdVenture online platform. Kijk hiernaast voor alle info over het platform. Binnenkort worden de finalisten bekend gemaakt die mogen pitchen op het event. Ook jij bepaalt wie de publieks winnaar wordt!

Aanmelden voor het event

Meld je hiernaast aan voor 11 december! Het event is zowel voor mensen die wel als geen plan hebben ingediend en zich willen laten inspireren door de pecha kucha presentaties, kennissessies en netwerkmogelijkheden met o.a. experts en investeerders rondom sociaal ondernemen.  

Over Cordaid

Social AdVenture wordt mogelijk gemaakt door Cordaid. Cordaid gelooft in het bundelen van krachten van mensen die sociale impact willen bereiken. Steeds meer organisaties en initiatieven zetten een sociale onderneming hier of in een ontwikkelingsland op, met als doel om armoede en werkloosheid te verminderen en vitale gemeenschappen te versterken. Cordaid biedt deze sociale ondernemingen en initiatieven financiële steun, advies en begeleiding, en verbindt hen met de juiste personen, in Nederland of op locatie.

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren