We hebben een geweldige host!

 

Andrew Makkinga neemt ons mee op deze avontuurlijke dag. 

Andrew Makkinga is presentator en gespreksleider. De van oorsprong Ugandese Makkinga heeft een enorme knowhow op het gebied van politiek en muziek.

Twee werelden die weinig gemeen lijken te hebben, maar Andrew uitstekend weet te combineren in zijn werk. Het grote Nederlandse publiek kent hem als verslaggever voor de NTR tijdens live uitzendingen van muziekfestivals als North Sea Jazz en tot voor kort als radio DJ voor Radio 6. 

Begin dit jaar heeft Andrew zijn focus verlegd om zich nog meer te kunnen richten op politiek en maatschappelijk gerelateerde opdrachten. En daarnaast schoof hij met regelmaat aan in Pauw & Witteman, wanneer het ging om politieke kwesties in binnen- en buitenland.

Andrew werd geboren in Uganda en woonde enige tijd in Sudan en Nepal, waar hij op jonge leeftijd al feeling ontwikkelde voor maatschappelijke en politieke issues. Gesetteld in Nederland nam hij op zeventienjarige leeftijd deel aan het Lagerhuis debat. Zijn optreden bleef niet onopgemerkt, later dat jaar werd hij de jongste debutant in de volwassen versie van het programma. Zo kreeg hij de smaak te pakken en leidde hij vele debatten in goede banen voor universiteiten, verenigingen en bedrijven. Naast zijn jaren als Lagerhuis panellid, presenteerde Andrew het televisieprogramma “De Battle”, maakte hij TV reportages voor de NPS en werkte hij als radio DJ voor 3FM, Lijn5.com en 3VOOR12.nl

Hij heeft ontzettend veel zin in deze dag vertelt hij ons!

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren