Q&A 

Mocht je vragen hebben, kijk of je antwoord hiertussen staat of vraag het aan een collega die al heeft meegedaan. Heb je nog geen antwoord op je vraag? Stuur dan een mailtje naar cross@naturespride.nl . 

 

1. Waar kan ik parkeren?  

De Nature’s Cross vindt plaats in Vlaardingen, locatie: Buitenplaats (Zuidbuurt 85, 3132 KA Vlaardingen). Vlakbij de locatie vind je een meer genaamd de Krabbeplas. Bij dit meer is genoeg parkeergelegenheid. Zodra je richting de locatie rijdt, kom je parkeerwachters tegen. Zij begeleiden jou naar de parkeerplaats. Zie onderstaande afbeelding, de parkeerplaats en de locatie zijn met een rood kader aangegeven. 

 

2. Is de parkeerplaats ver van de Buitenplaats?

De parkeerplaats ligt ongeveer op 15 min. lopen van de locatie. Gedurende de hele dag rijden er bussen van de parkeerplaats naar de locatie en terug. 

 

3. Wat is er te doen? 

Naast de Wandeltocht, Kidscross & Big Cross kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Wat is er te doen?

 • Luchtkussen springen
 • Boogschieten
 • Sjoelen
 • Vlot jumpen
 • Limonade koe
 • Traktorspiraal
 • Klepel hangen
 • Suikerspin en popcorn eten bij de kraampjes
 • Goochelaar
 • Marshmellow bakken boven het vuur
 • Survival parcours

De buitenactiviteiten zijn uiteraard onder begeleiding maar zorg er a.u.b. voor dat er tenminste 1 ouder/verzorger bij de kleine kinderen blijft.

Last but not least wordt er een Trouwtrekcompetitie gehouden. Mocht je hieraan mee willen doen, dan kun je dit aangeven op je aanmeldformulier. Je kunt een team van maximaal vijf personen opgeven. 

 

4. Waar moet ik heen voor de activiteiten?

Op de dag van de Nature’s Cross ontvang je een plattegrond en programma zodat je op tijd aanwezig kunt zijn bij de activiteit(en) waaraan je mee wilt doen. 

 

5. Ik wil graag de wandelroute van 10km lopen. Hoe weet ik waar ik heen moet? 

Voorafgaand aan de wandeltocht ontvang je een route. Hierin staat beschreven hoe je kunt lopen. 

 

6. Hoeveel rondjes mag ik lopen voor de Big Cross?

Bij voorkeur houden we het bij twee rondjes (van 2,5 km*, dus totaal 5 km). Wil je meer dan twee rondjes rennen? Geef dit dan aan bij het organisatieteam. 

* Het aantal kilometers per rondje is gewijzigd van 3 km naar 2,5 km. 

 

7. Ik wil graag meedoen met het event, maar ik kan geen oppass vinden. En nu? 

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer kinderopvang aanwezig. Op het terrein bevindt zich een hooiberghuisje dat omgebouwd wordt tot kinderopvang. Er zullen diverse kinderleidsters aanwezig zijn. 

 

8. Gaat het event door bij slecht weer? 

Ja, het event gaat door bij slecht weer. De organisatie zal maatregelen treffen indien het slecht weer is. Zij zullen onder andere meer tenten plaatsen. 

 

9. Moet ik eten en drinken meenemen voor het event? 

Nee, dit hoeft niet. Voor eten en drinken wordt gezorgd. 

 

10. Waar kan ik mijn waardevolle spullen veilig opbergen? 

Waardevolle spullen a.u.b. zoveel mogelijk thuis laten. Heb je toch nog waardevolle spullen bij je, dan kun je deze op de dag zelf inleveren bij de organisatie. Wij zullen jouw spullen in een zakje opbergen met een nummertje. Het zakje wordt in een tas veilig opgeborgen. Dit blijft echter wel op eigen risico. 

 

11. Ik wil graag alleen naar het avondprogramma komen (buffet en feest) kan dit? 

Ja, dit is mogelijk. Bij je aanmelding kun je aangeven of je mee wilt doen aan de activiteiten of dat je alleen komt eten en feesten. 

 

12. Wat kan ik van het avondprogramma verwachten? 

Het avondprogramma begint om 17.00 uur met de prijsuitreiking. Om 17.30 uur start het kinderbuffet, denk hierbij aan friet, frikandel of kipnuggets, appelmoes en een verrassing. Vervolgens start om 17.45 het buffet voor volwassenen. Op meerdere plaatsen op het terrein vind je buffetpunten. Het buffet bestaat o.a. uit: burger met of zonder bacon, kipsate, visspies gamba, friet, gegrilde groenten en brood. Na een heerlijke maaltijd start om 18.30 uur de DJ en begint het feest. 

 

13. Worden er foto's gemaakt tijdens het event? 

Ja, er is een fotograaf aanwezig tijdens de Nature's Cross. 

 

14. Hoe moet ik gekleed gaan? 

Het is een informele gelegenheid dus kleed je lekker casual en neem natuurlijk sportkleding inclusief Nature's Pride T-shirt mee als je aan de (kids)cross meedoet. Vergeet niet om een vest of trainingsjack mee te nemen, want het kan fris zijn in september. Heb je nog geen Nature's Pride T-shirt dan krijg je er één. Dit kun je aangeven bij je aanmelding. 

 

15. Kan ik mij omkleden en opfrissen na de (kids)cross / de activiteiten? 

Voor de dames en heren is een aparte ruimte om je om te kleden, namelijk:

- Dames: Binnen op de eerste etage

- Heren: Buitenhuisje bij het Cross parcour

Er is geen gelegenheid om te douchen. 

 

16. Wat voor soort schoenen kan ik aantrekken voor de (kids)cross? 

Het is een cross door natuur. Dus zorg voor goede sportschoenen/hardloopschoenen. 

snel registratie inbouwen voor eve
 snel registratie inbouwen voor eve