Help jij ook mee het publiek onderwijs in Peru te verbeteren?

In Peru, waar het grootste deel van onze exotische groenten & fruit en bessen vandaan komt, is de kwaliteit van publiek onderwijs niet goed. Onderwijs is natuurlijk cruciaal voor een duurzame ontwikkeling van Peru en daarom een prioriteit voor Nature’s Pride.

Dit jaar willen we samen met jullie weer een prachtig bedrag ophalen om het onderwijs in Peru te helpen verbeteren. In het noorden van het land, waar het grootste deel van onze mango’s vandaan komt, gaan we samen met een lokale organisatie workshops organiseren. Zo willen we de vaardigheden van leraren verbeteren, aangezien dit één van de grootste uitdagingen is.

In het zuiden, waar een belangrijk deel van onze avocado’s en asperges vandaan komen gaan we moestuinen aanleggen bij twee scholen. Hierdoor kunnen kinderen gezonder eten, wat bijdraagt aan hun ontwikkeling. Ook leren ze hiermee over landbouw en voeding, creëert het bewustzijn over de natuur en kennis over gezondheid. Daarnaast kunnen de leraren de moestuin ook gebruiken voor andere vakken zoals wiskunde en scheikunde.


Hoe kun je doneren? 

Het zou geweldig zijn als u de kinderen en leraren in Peru zou willen steunen. Dit kunt u doen door een bedrag over te maken naar:

Stichting Nature’s Pride Foundation
NL77 RABO 0342 85 0989

We waarderen uiteraard elke donatie die u voor dit goede doel over heeft!

Suggesties:

  • €0,25 / km (€125 totale donatie)
  • €0,50 / km (€250 totale donatie)
  • €1,00 / km (€500 totale donatie)
  • €2,00 / km (€1.000 totale donatie)
    Nature’s Pride doneert €100 voor iedereen die zich inschrijft.

Het resterende bedrag dat Nature’s Pride inzamelt gaat naar de Nature’s Pride Foundation. De Nature’s Pride Foundation is een stichting die in 2013 is opgericht door Shawn Harris met als doel sociale projecten te financieren in gemeenschappen waar onze exotische groenten en fruit vandaan komen. Voor meer informatie zie: www.naturespride.nl/foundation

 

inschrijvingen evenement
 inschrijvingen evenement