Voor deze beleidscursussen:

moet je als school beschikken over Mijnschoolplan en DHH (Digitaal handelingsprotocol begaafdheid), omdat je in de cursussen aan de slag gaat met onderdelen uit deze instrumenten.

(Bekijk alle cursusmogelijkheden voor DHH)

 

Je geeft aan dat jouw school niet werkt met zowel Mijnschoolplan als DHH. Dan is deze cursus (nog) niet geschikt, omdat je de instrumenten nodig hebt tijdens de cursus. Wil je meer weten over de aanschaf? Neem dan contact op met Tom van Rijk (onderwijsadviseur bij Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum) over de mogelijkheden.

 

 

 

 


 

Cursus Module beleidsplan begaafdheid: update schoolbeleid begaafdheid (dagdeel)

Via dit formulier geef je je op voor de Cursus Module beleidsplan begaafdheid: update schoolbeleid begaafdheid (dagdeel). De cursus wordt online gegeven door Sylvia Drent (Adviesbureau voor hoogbegaafde kinderen), auteur van DHH en de module beleidsplan begaafdheid in Mijnschoolplan. De kosten voor deze cursus zijn € 125,- (incl. BTW), voor een tweede deelnemer van de school betaal je € 125,- (incl. BTW).

Tijdens de cursus dien je de beschikking te hebben over een laptop of tablet met de mogelijkheid van draadloze internetverbinding en je inloggegevens voor DHH en Mijnschoolplan (inlog gegevens schoolsite).

De cursus gaat door bij minstens 4 deelnemers.

 

Cursus Module beleidsplan begaafdheid: aan de slag met schoolbeleid begaafdheid (meer dagdelen)

Via dit formulier geef je je op voor de cursus Module beleidsplan begaafdheid: aan de slag met schoolbeleid begaafdheid (meerdere dagdelen). De cursus wordt online gegeven door Sylvia Drent (Adviesbureau voor hoogbegaafde kinderen), auteur van DHH en de module beleidsplan begaafdheid in Mijnschoolplan. De kosten voor deze cursus zijn € 960,- (incl. BTW), voor 2 deelnemers van een school.

Houd er bij de tijdsinvestering rekening mee dat er voorafgaand aan de bijeenkomsten tijd nodig is voor de voorbereiding van de volgende bijeenkomst en dat er na de bijeenkomsten tijd nodig is om de onderdelen van het beleid te bespreken, dingen uit te zoeken of teksten aan te vullen.

Tijdens de cursus dien je de beschikking te hebben over een laptop of tablet met de mogelijkheid van draadloze internetverbinding en je inloggegevens voor DHH en Mijnschoolplan (inlog gegevens schoolsite).

Het maximum aantal deelnemers voor deze cursus is 10 (5 scholen). 

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers (2 scholen).

 


 

Mijn gegevens zijn:

Onderaan dit formulier staat naast de verzendknop een knop om een 'extra persoon' toe te voegen van een school voor deze cursus.


 

Deze cursus is bedoeld voor twee personen van één school (bijvoorbeeld schoolleider en ib-er).

De tweede persoon die namens onze school deelneemt is:


 

Wat doen we met deze ingevulde gegevens?

Wij gebruiken je ingevulde gegevens om je verder te informeren over de cursus en een factuur te kunnen sturen voor het bedrag van de cursus. Lees meer over onze privacyvoorwaarden.
 

(Annulerings)Voorwaarden

Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst. Je inschrijving is definitief wanneer je dit inschrijfformulier hebt ingediend. Indien je onverhoopt afziet van deelname, vindt er geen restitutie van de betaling plaats. Wel kun je je altijd laten vervangen door een collega. Er is helaas geen mogelijkheid om van datum te veranderen, nadat je je hebt ingeschreven.

Wanneer er twee weken van tevoren minder dan 4 aanmeldingen zijn, wordt de cursus geannuleerd. Je ontvangt, als je je al hebt aangemeld, per omgaande hiervan bericht per mail van de trainer. Je kunt je dan aanmelden voor een andere datum of de cursus annuleren (mocht je reeds betaald hebben, dan crediteren wij de betaling).

 

Velden met een * zijn verplicht.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren