Ondernemen is topsport

Ondernemen is topsport. Als ondernemer weet u hoe het is om snel en doelgericht te handelen in een omgeving waarin alles in beweging is. En dat ondernemen gepaard gaat met kansen en risico’s. Daarbij komt u soms voor juridische vragen staan. Marxman is dan graag uw partner-in-business.

Om de kansen die zich voordoen met beide handen te kunnen aangrijpen en om onnodige risico’s te vermijden, moet u als ondernemer snel inspelen op veranderende omstandigheden. Beslissingen nemen. Handelen. U wilt daarom snel een helder advies, of een praktische oplossing voor uw juridische vraagstuk. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

De advocaten van Marxman begrijpen dat ondernemen topsport is. Wij doen er alles aan om u, als onze klant, nog succesvoller te maken. Net zo gedreven en vasthoudend als u. Wij beantwoorden uw vragen snel, to the point en helder. Als het even kan adviseren wij u ook proactief. En kijken samen met u naar nieuwe wegen en kansen.

Uw speelveld is voor ons bekend terrein. We begrijpen ook dat u als ondernemer ontzorgd wilt worden door een full service kantoor. Daarom kiest Marxman bewust voor een breed aanbod en een persoonlijke benadering.

Binnen welk rechtsgebied uw vraag valt is voor u dan eigenlijk weinig interessant. Voor u is relevant dat onze advocaten actief zijn op alle gebieden die voor uw onderneming van belang kunnen zijn. En dat u bij ons een persoonlijke accountmanager heeft. Eén vaste contactpersoon die waar nodig een vraag intern doorspeelt naar een specialist op dat specifieke rechtsgebied. Daarmee bent u als ondernemer verzekerd van een full service aanbod en kunt u zich richten op uw eigen speelveld: ondernemen.

Omdat voorkomen beter is dan genezen kunt u altijd een beroep doen op onze specialisten. Zij wijzen u graag op de juridische valkuilen én op de mogelijkheden die voor u liggen. Als dat nodig is adviseren zij u op maat. En begeleiden zij u in al uw zaken en trajecten van begin tot eind. Zodat u zich volledig kunt blijven focussen op uw vak: het ondernemen.

Doet u zaken buiten de landsgrenzen? Dan heeft u via ons internationale partnernetwerk Consulegis wereldwijd eenvoudig toegang tot advocaten die u kunnen adviseren en bijstaan.

www.marxman.nl

vooraankondiging
 vooraankondiging