logo Allinq

Over ons

Allinq is internationaal specialist in verbindingstechnologie. Met ruim 50 jaar aan kennis en ervaring bouwen en beheren wij informatie-infrastructuren voor netwerkeigenaren in de telecomwereld en daarbuiten. Wij verbinden mensen. Letterlijk en figuurlijk. Dit doen wij vanuit meerdere organisatieonderdelen in binnen- en buitenland. Met elkaar vormen we de Allinq Group.

De Allinq Group

De Allinq Group bestaat uit meerdere bedrijven, allen gespecialiseerd in verbindingstechnologie voor infrastructuren voor de telecommarkt en andere branches. Vanuit deze bedrijven realiseren wij in binnen- en buitenland onze diensten voor onze klanten.

Waar we voor staan

Met een Hollandse nuchterheid zeggen wij liever dat we gewoon goed werk willen leveren. Voor ons ultieme doel: het realiseren van continuïteit. We werken daarom altijd aan langdurige relaties met klanten en partners en blijven innoveren voor nieuwe oplossingen. Daarbij ondernemen we bewust. Om bij te dragen aan de resultaten van onze klanten en aan onze omgeving. Samen werken en samen verbinden. Dat is de passie die verankerd zit in onze cultuur. Een cultuur die zijn basis heeft in ons rijke verleden, in onze ervaring en in onze mensen.

Allinq Infrastructuur Management

Onze kennis en ervaring in verbindingstechnologie en infrastructuren reiken ver. Vanuit onze basis van constructie- en onderhoudswerk, verzorgen we tegenwoordig het volledige life cycle management (beheer van de levenscyclus) van fysieke infrastructuren bij telecomoperators. Daarnaast bieden we eigenaren van andere netwerken, zoals gas en elektra, grote voordelen door verbindingstechnologie slim toe te passen binnen hun infrastructuur. Met het Allinq Infrastructuur Management (ons AIM-model) verzorgen wij de regie over de gehele levenscyclus van een infrastructuur. Van het beginpunt tot en met de laatste fase. Door de klant hierin te ontzorgen, kan deze zich volledig richten op én beter worden in haar eigen kernactiviteit.


http://allinq.nl/getmedia/d3cc4f96-3052-4e4a-a437-0f70d6cc15f7/Allinq-Connecting-together.png?width=255&height=98

Verbindingen maken is wat we doen. Mensen verbinden is wat we daarmee willen bereiken. Maar nooit alleen. We werken altijd samen. En we zorgen ervoor dat de ander daardoor optimaal kan presteren. Met een hecht partnership en gedeelde belangen. Samen verbinden. Nu, morgen en daarna.

www.allinq.nl

vooraankondiging
 vooraankondiging