Geachte heer/mevrouw,

De wethouders wonen van de regio Gooi en Vechtstreek nodigen u graag uit voor de Dag van het Wonen. Deze werkconferentie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het onderwerp wonen in de regio Gooi en Vechtstreek en maakt onderdeel uit van de actualisatie van de Regionale Woonvisie Gooi en Vechtstreek.

U kunt zich eenvoudig aanmelden door op link onderaan dit bericht te klikken.

Wanneer?

10 december 2015

13:00 - 18:00 uur

(inloop vanaf 12:30 uur)

Waar?

Muziekcentrum voor de Omroep

Heuvellaan 33, Hilversum

Hadassah de Boer (dagvoorzitter)

Het centrale thema van Dag van het Wonen is: Op zoek naar de woonidentiteit van de Gooi en Vechtstreek! Onder leiding van de dagvoorzitter Hadassah de Boer en inspirerende sprekers, waaronder gedeputeerde Joke Geldhof, corporatiebestuurder Jos Flemminks Smid en Reimar von Meding (partner bij KAW architecten en adviseurs), zullen we dit thema verder uitdiepen.

De regio Gooi en Vechtstreek is een diverse woonregio. Om dit ook in de toekomst zo te houden, zullen we als regio alert moeten zijn op nieuwe ontwikkelingen en samen knelpunten moeten oppakken. Thema's die de Dag van het Wonen aan de orde komen zijn onder andere: de toegankelijkheid van de woningmarkt, de aanpak van de bestaande voorraad, kansen voor binnenstedelijk bouwen en wonen met zorg.

Muziekcentrum voor de Omroep

 

Klik hier om uw aanmelding door te geven
of klik hier om u direct af te melden
evenements mailing
 evenements mailing