Dag van Praktijkgericht Onderzoek

15 oktober 2019 

 

Op 15 oktober 2019 organiseert Hogeschool Rotterdam de Dag van Praktijkgericht Onderzoek. Via deze pagina kunt u onder andere het programma voor de dag bekijken en via het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden. Het thema van de dag is #Durftevragen.

Hogeschool Rotterdam laat tijdens deze dag het belang, de opbrengsten en impact van onderzoek zien. De Dag van Praktijkgericht Onderzoek wordt op een innovatieve wijze én in een digitaal jasje geopend door twee sprekers. De sprekers focussen zich op de ‘why?’. Waarom is een onderzoekende houding belangrijk?

In het tweede gedeelte van de dag, tijdens tafelsessies, zal gericht zijn op de ‘what’ en de ‘how?’. Wat levert onderzoek mij op en hoe pas ik het toe? Een grote verscheidenheid aan onderzoeksproducten van de vijf kenniscentra wordt digitaal en interactief gedeeld vanuit vier perspectieven: de opbrengsten voor docent, student, hogeschool en praktijk.

Voor wie?

De dag is bedoeld voor iedereen die onderzoek doet, wil gaan doen of praktische tips wil om de resultaten van onderzoek in het onderwijs en de praktijk te integreren.

Iedereen is van harte welkom tijdens de dag van Praktijkgericht Onderzoek. In het bijzonder: docenten, studenten, lectoren, onderzoekers en praktijkpartners.

Details

Datum: 15 oktober 2019
Tijd: 14.30 - 16.30 uur
Locatie: Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91, Rotterdam