Na twee succesvolle edities van Aerospace meets Maritime, organiseren de Drechtsteden en InnovationQuarter op 1 juni het vervolg: Dare 2 Cross. Cross-sectorale verbindingen zorgen voor verrassende initiatieven en brengen bestaande innovaties verder. Dat de sectoren Aerospace en Maritime veel van elkaar geleerd hebben, is al wel duidelijk geworden door bijvoorbeeld de samenwerkingen op het gebied van 3D printen en Smart Maintenance.

Aerospace meets Maritime & more
Deze keer gaan we nog verder… Hoe komen offshore en de tuinbouwsector bij elkaar? Hoe kan uw organisatie unmanned systems toepassen? Welke nieuwe ideeën heeft de NEXT economy nodig?

Innovation though collaboration
Professionele creativiteit is nodig om tot nieuwe samenwerkingen te komen. Karl Raats is expert op dit gebied en verzorgt een prikkelend plenair programma om u te inspireren. Deze inspiratie kunt u vervolgens inzetten in een groot aantal werksessies met sterk uiteenlopende onderwerpen. Sessies waarin u nieuwe verbindingen legt, tot verfrissende inzichten komt en bouwt aan projecten van de toekomst.

Graag nodigen wij u uit voor Dare 2 Cross op 1 juni vanaf 12.00 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Meer informatie
Aanmelden kan via de link in het menu. Daar vindt u ook het programma en een uitgebreide toelichting op de werksessies. Wees er snel bij, de plaatsen in de werksessies zijn beperkt!

Heeft u nog vragen? We horen graag van u via events@innovationquarter.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Dare 2 Cross

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren