Beschrijving:  

De aerospace industrie in Zuid-Holland is niet alleen het grootste cluster in Nederland, maar ook een uniek cluster wat betreft haar samenstelling. Het wordt tijd dat deze high tech systems and materials industrie beter op de regionale (beleids)kaart komt te staan. Belangrijke partijen uit de sector hebben de handen inéén geslagen om gezamenlijk voor te bereiden op de groeikansen die de nabije toekomst de sector biedt. En die kansen zijn groot! Alleen door middel van onderlinge samenwerking tussen industrie, kennis- en onderzoekinstituten en overheid kan de concurrentiepositie op de wereldmarkt worden vergroot. Deze agenda, opgesteld door industrie en kennisinstellingen in samenwerking met InnovationQuarter , biedt handvatten om tot die gewenste samenwerking te komen. 

Met deze agenda wordt de aerospace community in de regio en daarbuiten geïnformeerd over de initiatieven die worden ontplooid in Zuid-Holland. We zijn op zoek naar mogelijke nieuwe initiatieven die passen in en naar partners die deel willen nemen in de uitvoering van de agenda. 

Na de aftrap vanuit de aerospace agenda gaan de aanwezigen uit een in de werksessies Ontdek de mogelijkheden van unmanned systems, Hoe wordt je een Smart Integrator?, Smart Structures en What can you do with Space Technology?  

 

Ontdek de mogelijkheden van unmanned systems 

De ontwikkelingen van unmanned systems en data processing gaan heel snel. Elke dag worden nieuwe systemen en applicaties ontwikkeld en op de markt gebracht. Veel mensen zijn zich niet bewust van wat er eigenlijk allemaal al mogelijk is met unmanned systems. Er kan al zoveel meer! 
 

Unmanned systems kunnen in veel sectoren een rol van betekenis spelen. Wat zijn de mogelijkheden en uitdagingen eigenlijk in uw sector? 

 

Wat gaan we doen in deze werksessie?

In deze werksessie wordt u geïnformeerd over wat er ondertussen mogelijk is in het toepassen van unmanned systems en wat er op termijn mogelijk zal zijn. En ontdekt u wat de mogelijkheden van unmanned systems voor uw sector zijn.  

 

Onder leiding van:

Jan van Liebergen (Skeye B.V.)

 
 
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren