Jan Lataster Ministries

"Laten wij dus feest vieren.." 1 Cor. 5:8 HSV

Beste heer/mevrouw,

Groeten in Jezus' naam!

Marian en ik zijn weer terug op Nederlandse bodem. Van juli t/m augustus zijn we in de V.S. geweest voor bediening en ontspanning. Tijdens ons verblijf heeft God ons geweldig gezegend. Er waren zovelen die tijdens onze bediening genezen werden door de Heer. Marian en ik hebben dit nog niet eerder gezien en meegemaakt. Prijst de Heer! Wijzelf en iedereen met ons waren verbaast over de geweldige tegenwoordigheid van de Heilige Geest tijdens de samenkomsten. Maar nu zijn we weer terug in Nederland en het is de hoogste tijd om het werk hier met vernieuwde frisheid op te pakken.

Marian en ik hebben samen op ons hart om een speciale avond te beleggen voor al onze vrienden en geloofspartners. We willen dit graag in de maand december organiseren onder de titel:
"December to Remember!"

De decembermaand willen we afsluiten om nooit meer te vergeten. Daarom zou het fijn zijn om met zoveel vrienden en geloofspartners samen te komen in een sfeer van: Vriendschap, fellowship, eten, gezelligheid en geestelijke vernieuwing. We willen u hier hartelijk bij uitnodigen!

Het programma van die avond zal vriendelijk en ontspannen zijn met een duidelijke aanwezigheid van de Heilige Geest. Er zullen ook leuke verrassingselementen in ons programma zijn, zodat wanneer u huiswaarts keert, u deze avond niet gauw meer zult vergeten. Vandaar de titel: "December to Remember!"

We hebben het restaurant gevraagd om een speciaal diner voor ons klaar te maken. De deelname voor deze avond is op een prijs van € 50,- per persoon gekomen. Mocht u en eventueel uw vrienden of familie hier ook aan willen deelnemen, geef uzelf en de anderen dan vóór 16 november op.
U doet dat door het bedrag voor deelname over te maken via de link hiernaast op Aanmelden.
Na 16 november wordt de prijs verhoogt met €10,- (€60,- p.p)

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

"December to Remember!" ... iets dat u niet makkelijk meer zult vergeten!

Jezus Christus is Heer,

Pastor Jan Lataster

Bijlagen

naamgrootte
gratis test event
 gratis test event