Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van De EUR Draait Door.

In 2013 viert de Erasmus Universiteit haar honderdjarig bestaan. In dit jaar zal tevens de grootschalige vernieuwing van de campus opgeleverd worden. Onderdeel van het lustrumjaar zal zijn een feestelijke bijeenkomst van alumni op de universiteit. De (Algemene) Erasmus Alumni Vereniging en oud-leden verenigingen van de in Rotterdam actieve studentenverenigingen hebben de handen ineen geslagen om deze dag te organiseren.
Het doel van deze bijeenkomst op de universiteit is het contact tussen de universiteit en haar alumni (en tussen alumni onderling) te bevorderen. De verwachte opkomst zal rond de 1.000 alumni zijn en de plaats van handeling is in en rondom de aula van de universiteit.

De bijeenkomst is erop gericht om enerzijds een speciaal en inhoudelijk interessant programma te bieden en anderzijds gelegenheid te bieden aan ontmoeting. Daarbij wordt rekening gehouden met het feit dat alumni gemakkelijk contact moeten kunnen krijgen met hun eigen bloedgroep. Dit betekent dat het programma tot het eind van de middag op de universiteit zal plaatsvinden en de deelnemende verenigingen zelf bepalen óf en hoe zij een avondprogramma verzorgen op een andere locatie in Rotterdam.

Hier kunt u allerhande informatie vinden over De EUR Draait Door. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en routeinformatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Met vriendelijke groeten,

De organisator

badge sticker printing
 badge sticker printing