19 april 2010

13:00 - 14:00

INLOOP & MARKT
De gehele middag is er een markt, waar verschillende innovatieve bedrijven middels een stand hun producten, diensten en ideeën met betrekking tot het thema spoorzone laten zien. Daarnaast zijn daar projecten van verschillende onderzoeksafdelingen en studenten van de TUDelft te bezichtigen.

14:00 - 16:00

DIVERSE SPREKERS
Voor het symposium zijn sprekers uitgenodigd uit verscheidene disciplines, zoals infrastructuur en transport, stedelijke strategie en -ontwikkeling. Zij spreken over hun aandeel in de Spoorzone, waarbij ze vanuit de eigen visie antwoord geven op vragen die spelen rond de thema's bereikbaarheid, leefbaarheid en vitaliteit.

16:00 - 16:30

PANELDISCUSSIE
Panel discussie met vertegenwoordigers van de bouwers, de politiek, de wetenschap, het bedrijfsleven, de maatschappij en de zaal over verwachtingen en meningen en respons op de inleidingen o.l.v. Bert Slagmolen (WeSD)

16:45 - 17:00

PRIJSUITREIKING STUDENTENWERKPLAATS
Met de Spoorzone als onderwerp zullen TUDelft studenten uit verschillende disciplines komende maanden bezig gaan met een prijsvraag. De uitkomsten zijn de gehele dag te bekijken op de markt. De winnaars worden tijdens dit uur bekend gemaakt.

17:00 - 19:00

VERVOLG MARKT & RECEPTIE
Markt met muzikale omlijsting van Maartje & Kine en een borrel.

conferentie organiseren
 conferentie organiseren