Dementie-Event

Op deze pagina kunt u zich aanmelden samen met uw naaste. U kunt maximaal 1 persoon meenemen.

Ja, ik heb dementie en meld me hieronder aan voor het Dementie event op 23 oktober van 10.30 uur - 15.30 uur bij het World Forum Den Haag, Churchillplein 10. 

Met het invullen van dit formulier geeft u Alzheimer Nederland toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken, waaronder het gegeven dat u dementie heeft. Alzheimer Nederland gebruikt uw gegevens alleen t.b.v. de organisatie van het Dementie-Event. Uw gegevens worden uiterlijk een maand na afloop van het event verwijderd. Zie onze privacyverklaring https://www.alzheimer-nederland.nl/privacy

Indien u uw naaste meeneemt vul dan hieronder zijn/haar gegevens in. U volgt beiden dezelfde workshop.

Bezoek ook de openingsceremonie van het internationaal congres Alzheimer Europe!

Het Dementie-Event vindt plaats voorafgaand aan een groot Europees congres over dementie. Het thema van dit congres is Making Valuable Connections en vindt plaats in het World Forum.  De voertaal is Engels. Als bezoeker van het Dementie-Event bieden wij u de unieke gelegenheid om de openingsceremonie inclusief lezing op woensdagavond 23 oktober te bezoeken.

De openingsceremonie vindt plaats op dezelfde locatie als het Dementie-Event en duurt van 18.00 tot 20.30 uur.

Meer informatie over het internationale congres kunt u hier teruglezen (indien u op deze link klikt gaat u naar de site van Alzheimer Europe)

Indien u interesse heeft vink dan hieronder Ja aan.