Demodag: Binnenaanval met lage druk niet zomaar een speeltje!

Demodag: Binnenaanval met lage druk niet zomaar een speeltje!

Binnenaanval met lage druk, niet zomaar een speeltje!

Hartelijk welkom op de evenements-website van de Demodag: Binnenaanval met lage druk niet zomaar een speeltje!

Hobrand Algebra heeft samen met Hans Nieling (instructor CFBT.nl) en Siemco Baaij (schrijver van het boek "Brandverloop: technisch bekeken, tactisch toegepast" en tevens instructor CFBT.nl) voor Brandweer Nederland een dagprogramma samengesteld wat in het teken staat van Aanval met lage druk. Tijdens deze dag is er een theorie- en praktijkgedeelte en zijn er ook een aantal speedpresentaties over:

  1. De nieuwe Covex "Combination" brandweerhandschoen die zowel een hulpverlening- als een blushandschoen tegelijk is, primeur in Nederland!
  2. Het vernieuwde "Bullet Blade" zaagblad van Cutters Edge; efficiënter, sneller, veiliger en herbruikbaar door toepassing van de allesverwoestende Bullet-chain-techniek op het zaagblad van de Cutters Edge doorslijper.
  3. De nieuwe ISG X warmtebeeldcamera, compact, sneller, scherper en robuuster.
  4. Het Covex Basic stabilisatie systeem, een concurrerend alternatief door zijn prijs, eenvoud en bedieningsgemak.
  5. De nieuwe Ramfan overdrukventilatoren GX serie met gepatenteerde Powershoud techniek; effectiever, efficiënter en extreem lage CO2 uitstoot.

Deze demodag is op donderdag 3 oktober en vind plaats op Training Base Weeze in Duitsland en organiseren wij geheel gratis voor onze klanten.

Op deze event-website kunt u allerhande informatie vinden over de Demodag: Binnenaanval met lage druk, niet zomaar een speeltje!. Het complete programma kunt u links in het menu inzien. Als u interesse heeft, meld u dan aan voor dit evenement via deze website. Wees op tijd want wij hebben een beperkt aantal plaatsen.

Met vriendelijke groeten,

Hobrand Algebra

Organisatie: Monique Basten, Harold Suasso de Lima de Prado, Angelo van den Biggelaar, Rick van de Wert, Reinder Edes, Frank Covers, Bart Zwart en Edwin Groothedde

Website Hobrand Algebra
Facebook Hobrand Algebra

aanval foto.jpg

Webshop Logo Hobrand Algebra 298.jpg

event managementsoftware
 event managementsoftware