Over ons

Een deel van ons team van gidsen en stewards samen met kunstenaar Arno Coenen op een van de galerijen van de Markthal. 

Onze gidsen en stewards
De rondleidingen door Markthal en De Rotterdam worden gegeven door vakkundige en enthousiaste gidsen. Ze zijn geselecteerd op hun kennis over het gebouw, hun liefde voor architectuur, hun hartelijkheid en hun talent voor het leiden en enthousiasmeren van groepen. Elke groep wordt tevens begeleid door een steward, die helpt met deelnemerslijsten en de bezoekersbadges, en die als 'hekkensluiter' meeloopt.

toeractief.JPG
Architecture it is!
De Rotterdam Tours is onderdeel van viA BK Architecture's delights, een communicatie- en evenementenbureau waar alles om architectuur beleven gaat. Met de exclusieve De Rotterdam Tours bieden wij iedereen de kans om De Rotterdam en Markthal van dichtbij te bewonderen en te leren kennen.

“Het was FANTASTISCH! We hadden een heel leuke, spontane, geïnteresseerde, inlevende, boeiend vertellende en deskundige gids!” – Kees van Loon, Gereformeerde Hogeschool Zwolle

 

Tours Op Maat
De jarenlange ervaring van viA BK met het organiseren van eerste klas architectuurevenementen komt tot uiting in onze Tours Op Maat in Markthal en in De Rotterdam. Voor ieder gezelschap en voor iedere groepsgrootte ontwikkelen we een passend programma. U kunt bij ons terecht voor een rondleiding langs de hoogtepunten van beide gebouwen, maar ook voor inspirerende sprekers, aanvullende presentaties en culinaire aankleding tot en met restaurant- en hotelarrangementen. Ook kunnen we een compleet dagprogramma voor u samenstellen, waar een bezoek aan Markthal of De Rotterdam onderdeel van is.
Laat uw wensen en ideeën weten via info@derotterdamtours.nl. We denken graag met u mee over een onvergetelijk evenement. 


gids-atrium.png

Particuliere Tours
De Particuliere Tours hebben we in het leven geroepen voor alle vele kleinere gezelschappen die ons hebben laten weten dat ze graag een keer een bezoek zouden willen brengen aan Markthal of De Rotterdam. Zo is het ook voor deze individuen, stelletjes, families en kleinere (professionele) groepen mogelijk geworden een rondleiding te beleven.

Algemene voorwaarden
De Algemene Voorwaarden van De Rotterdam Tours zullen binnenkort worden vastgesteld en hier als pdf te downloaden zijn.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren