De Rotterdam Tours speciaal voor medewerkers van de Gemeente

De Rotterdam Tours speciaal voor medewerkers van de Gemeente

Medewerkers Gemeente Rotterdam

Dit is de homepage De Rotterdam Tours speciaal voor medewerkers van de Gemeente. Je kunt ook naar de officiële website van De Rotterdam Tours.


Nieuwe Gemeente Tours in januari. Bent u nog niet geweest? Meldt uzelf dan direct aan via de tab 'Aanmelden'.
Wij zien u graag in De Rotterdam!

Wegens overweldigende belangstelling zijn alle geplande [Weekend Tours]volgeboekt.


 


De Rotterdam Tours

De Rotterdam is een spraakmakende nieuwkomer in de skyline van de stad. Het ontwerp is van OMA, de locatie is bijzonder, en het concept van verschillende gebruikers in één 'verticale stad' zorgt voor een gebouw waar veel te beleven valt.


Tours voor medewerkers van de Gemeente Rotterdam
Voor medewerkers van de gemeentelijke clusters Stadsbeheer, Stadsontwikkeling en Serviceorganisatie die straks in Toren Midden een nieuwe werkplek krijgen worden er in december en januari speciale tours gehouden. Aanmelden is heel eenvoudig.


De Rotterdam Tours
De Rotterdam Tours is aanspreekpunt voor het aanvragen van tours. Ook biedt
De Rotterdam Tours zelf een kalender aan van bijzondere rondleidingen waar u zich voor kunt aanmelden, om eens een kijkje binnen te nemen: Van de centrale hal en het atrium tot een voorbeeldappartement tot een hotelkamer en de hoogste kantoorverdieping met fantastisch uitzicht. Als individu, met een klein gezelschap of als groep. Voor particulieren én voor professionals.

Met enthousiasme en vol energie werken wij aan het volledig optuigen van De Rotterdam Tours, zodat wij half februari 2014 u compleet kunnen bedienen. Het nhow hotel in Toren Oost is op 10 januari jl. geopend. Restaurant HMB opent op 11 februari haar deuren aan de kade. Tot die tijd kunt u met vragen zeker al bij ons terecht, via info@derotterdamtours.nl.


Graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Het team van De Rotterdam Tours
 

021OSSIP2T8C4028.jpg


076OSSIP2T8C5093.jpg
 

registratie tijdslot formulier
 registratie tijdslot formulier