Examen training

Wiskunde B VWO

20-Apr-2024 | Online: 10:00 - 13:00

Over de workshop

Als je je goed wilt voorbereiden op het aankomende wiskunde examen, is persoonlijke begeleiding een must! In deze online sessie zal ik met jullie de belangrijkste technieken doorlopen die je nodig hebt om het examen succesvol af te ronden. Daarnaast zal ik ook verschillende examen vragen van vorig jaar uitgebreid en stap-voor-stap met jullie doorlopen. Op het einde zal iedereen een bundel ontvangen met opgaven zodat jullie thuis aan de slag kunnen.

Dit is een online sessie, waar ikzelf, maar jullie ook, aan de slag zullen gaan met wiskunde opgaven. Elk blok start met een korte uitleg, gevolgd door enkele voorbeeldoefeningen. Daarna gaan jullie zelf in groepjes aan de slag om samen enkele oefeningen uit te werken. Achteraf zullen we de oefeningen samen bespreken.

Iedereen die deze workshop heeft gevolgd heeft, kan in aanloop naar het examen ook persoonlijk bijles (online of in-person) aanvragen bij mij. Ik heb een ruime ervaring met onderwijs en bijles geven. De workshop en de opgaven die je meekrijgt dienen als de perfecte basis om jou verder te helpen.

Spreker

Program

Online event

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren