Welkom

De DGA is betrokken bij verschillende activiteiten, zoals Holland Paviljoens op gamesbeurzen in het buitenland. Een van de belangrijke evenementen die de DGA in Nederland organiseert is de DGA dag. De DGA dag heeft verschillende doelen. Kennisdeling staat hoog in het vaandel. Ook is het een ideale gelegenheid om te netwerken en elkaar beter te leren kennen en op die manier de industrie te versterken.

Om deze doelen te kunnen bereiken is er gekozen voor een tweeledig programma. Het middagdeel bestaat uit plenaire spreekbeurten en paneldiscussies. Het ochtendprogramma bestaat uit meerdere kleine sessies, onderverdeeld naar specialisme. Op die manier kunnen mensen uit dezelfde disciplines binnen de gamessector dieper op vraagstukken ingaan. Daarnaast heeft iedere DGA dag een kleine expo, waar deelnemers hun nieuwste producten of diensten aan de aanwezigen kunnen tonen.

De toegang tot de DGA dag is gratis voor leden en niet-leden. De doelgroep bestaat uit personen die een professionele interesse hebben in gaming.

Deze DGA dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Hogeschool Rotterdam

bezoekersregistratie systeem
 bezoekersregistratie systeem