banner

Welkom op de Dialogues Dinner site

Hier kunt u zich aanmelden voor het Dialogues Dinner van 1 december. Verder kunt u hier informatie vinden over dit evenement, de uitnodiging bekijken en route-informatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Het doel van de avond

Het doel van de avond is het bij elkaar brengen van verschillende groepen ondernemende studenten en starters, en hiermee een interactie veroorzaken tussen deze ondernemende individuen zodat deze netwerk, kennis en praktijkervaring kunnen delen.

Hierbij worden vier universiteiten betrokken:

 • Universiteit van Utrecht
  (contact: SBC Utrecht – Menno Lukkes: mennolukkes@hotmail.com)

 • Technische Universiteit Delft
  (contact: ABC Delft - Lianne Sleebos: L.D.Sleebos@tudelft.nl)

 • Erasmus Universiteit Rotterdam
  (contact: EBNR - Nick Hogendoorn: careers@efr.nl)

 • Wageningen Universiteit
  (contact: stOC - Hendrieke Esselink: Henrieke.esselink@wur.nl)

In totaal kunnen 60 personen deelnemen aan het diner; 15 personen per universiteit. Door deze uiteenlopende studierichtingen en daarmee ook visies te combineren zal er een goede basis voor discussie zijn. Op deze manier proberen wij de barriere tussen technische studenten en business studenten te verkleinen.

De avond zelf

Voor jullie zal een 4-gangen tapas diner klaarstaan. De deelnemers zijn zo ingedeeld dat aan iedere tafel elke universiteit is vertegenwoordigd. Na iedere gang zal vervolgens worden doorgewisseld, zodat iedere deelnemer met zo veel mogelijk andere ondernemers in contact komt. Bij iedere tafel zal één young professional aanwezig zijn als gangmaker van de gesprekken. Aan het einde van de avond zal er een borrel zijn waar er verder nageborreld kan worden met de andere deelnemers.

Gasten

Aanwezig zullen zijn:

 • Het bestuur van de Young Think Tank

 • 15 Young Professionals

 • Besturen van de deelnemende Business Clubs

 • Het technostart bedrijf New Compliance

Kosten

Het Dialogues dinner wordt gesponsord door het Dialogues House, de Young Think Tank en het Delft Centre for Entrepreneuship. Er is een bijdrage van 15 euro per student. Dit bedrag dien je contant te betalen aan de contactpersoon van jou universiteit (vóór 24 november).

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met een van de bovenstaande contactpersonen.

Vriendelijke groeten en tot 1 december!

symposiumregistratie
 symposiumregistratie