Aankondiging;

Geachte heer/mevrouw,

Op 7 Maart a.s. organiseert de stichting Digital Signage Nederland (DiSiN) in samenwerking met Magenta Publishing voor de tweede keer een interessant thema congres

"Move To Interactivity"

Klik hier op de flyer "Move To Interactivity"

In het openbare domein komen in rap tempo steeds meer beeldschermen die ons voorzien van informatie, reclame en entertainment. Deze beeldschermen worden groter, mooier en intelligenter. Wist u dat het beeldscherm ook al terug kan kijken ?? Met de komst van de smartphone ontstaat er een dialoog tussen de verschillende schermen en .....dus de consument.
Allerlei technieken helpen ons hierbij; RFID – NFC –QR Code – SMS –Augmented Reality –touch – free air – spraak en camera’s.

Klik hier op de video Interactive Europe
Klik hier op de video Window shopping

Dit congres "Move To Interactivity" gaat over de interactie tussen het beeldscherm en de consument. Sprekers, die in Nederland baanbrekend werk verrichten, informeren u over de laatste ontwikkelingen en met voorbeelden uit de praktijk.

Klik op deze link en u komt op onze congres-site. Hier kunt u zich aanmelden en vindt u alle informatie en het laatste nieuws over het programma.

Bij aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw betaling. Wenst u een aparte factuur, dan verzoeken wij uw aanmelding per e-mail aan info@disin.nl te zenden.

Dit is de plek om nieuwe ideeën op te doen.
Meld u direct aan, dan treffen wij elkaar op 7 maart a.s.

Met vriendelijke groet,

Michael Stallvord


DiSiN
Stichting DiSiN (Digital Signage Nederland)
brancheorganisatie voor beeldschermcommunicatie.

www.disin.nl

Logo-DiSiN.jpg

Bijlagen

naamgrootte
e ticketverkoop
 e ticketverkoop