aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Symposium 'Managing Risks in Transport - Safety in Transport and Transportation'

logo KIVI

Tijdens het symposium van dinsdag 11 mei heeft de afdeling Verkeerskunde en Vervoerstechniek van KIVI NIRIA besloten de tweejaarlijkse 'Cuperusprijs' uit te reiken. De Cuperusprijs wordt in de samenwerking met Movares, CROW, DHV en ProRail uitgereikt voor het beste afstudeerwerk aan een Nederlandse universiteit in de Verkeerskunde en Vervoerstechniek.

Tijdens het afsluitende gedeelte van het Symposium is tijd ingepland voor de uitreiking van deze prijs. De uitreiking vindt plaats tussen 16.00 en 17.00 in zaal E op de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te Delft door de voorzitter van de jury drs. J. Eikema van Bureau Awareness.

Voor meer informatie over de Cuperusprijs verwijzen wij u door naar de website van KIVI NIRIA

Genomineerden en Genodigden:

Voor de genomineerden en genodigden van de Cuperusprijs geldt dat zij om 16.00 verwacht worden bij zaal E. Aan het begin van het afsluitende symposium programma kunnen zij dan vrij de zaal betreden. Eveneens bestaat voor deze personen de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de afsluitende borrel van 17.00-18.30.

Genomineerden en genodigden zijn daarnaast van harte welkom om ook de rest van het Symposium bij te wonen. Meld u daarvoor aan via de aanmeldpagina gekoppeld aan deze website

badge sticker printing
 badge sticker printing