Datum: 25 november 2019

Locatie: Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum

Het jaarlijkse Docentencongres start om 10.00 uur en eindigt om 15.30 uur met een borrel. Als docent in het voortgezet onderwijs ben je van harte welkom.

De conferentie is niet toegankelijk voor deelnemers die niet werkzaam zijn op een school. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met Voortgezet Leren via info@voortgezetleren.nl.

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

Je kunt per ronde kiezen voor één workshop, één training of voor twee programma-onderdelen waarbij je kunt kiezen uit inspiratiesessies en rondetafelgesprekken. Kijk hier voor de programmaonderdelen.

€ 70,00

Totaal: € 70,00

Aanmelden en deelnamekosten

Kosten: €70,-

 

Aanmelden kan tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Per aanmelding wordt eenmalig administratiekosten in rekening gebracht. Je kunt je met meerdere personen tegelijk aanmelden. Zodra je betaling binnen is, ontvang je je toegangsbewijs per mail.

 

Aan het eind van je registratie kun je nog een persoon aanmelden. Wil je met een groep van je school komen die groter is dan 20 personen, neem dan contact op via info@voortgezetleren.nl.

 

Annuleren

Je kunt je deelname tot en met 14 november 2019 annuleren. Je ontvangt dan de deelnamekosten (exclusief administratiekosten) retour. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je kunt afmelden. Meld je je na 14 november 2019 af? Dan krijg je geen geld terug. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je inschrijving kunt veranderen.

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Voortgezet Leren.

Programma Voortgezet Leren

Het Docentencongres is een onderdeel van het programma Voortgezet Leren, leerlingen motiveren met toekomstgericht onderwijs. Voortgezet Leren is een campagne van VO-raad met Schoolinfo.

Jammer dat je niet aanwezig kunt zijn bij het Docentencongres. In ieder geval bedankt voor je afmelding. Je ontvangt de deelnamekosten (exclusief administratiekosten) retour. Meld je je na 14 november 2019 af? Dan krijg je geen geld terug. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. Om het Docentencongres te verbeteren horen we graag van je waarom je niet aanwezig kunt zijn.