Vastgoed kenniscongres 

"Doe mij die maar....”

Hoe kun je rendement verhogen door duurzaamheid? Haal je uit een verduurzaamd gebouw direct rendement? Welke succesfactoren zijn daarbij bepalend? Welke (laagdrempelige) wegen zijn er te bewandelen om dit te bewerkstelligen? Stijgt de waarde en de verhuurbaarheid van commercieel vastgoed als het verduurzaamd is?

De vraag verandert. We moeten dus niet alleen investeren in het gebouw, maar vooral ook in de huurder en eindgebruiker. De eindgebruiker is op zoek naar een duurzame, comfortabele en vooral productieve werkomgeving.
We informeren je over de wegen naar verduurzaming van bestaand commercieel vastgoed en prikkelen je door een veranderende wereld van vraag en aanbod. Je gaat naar huis met strategische inspiratie en direct toepasbare oplossingen. De weg die je kiest is aan jou!

Raak geïnspireerd door de prachtige first cases en hoor welke contractvormen hierbij hebben geleid naar het succes.
De sprekers willen er met jou een interactieve dag van maken. Stel vragen, wees kritisch en zoek interactie met de diverse key-note sprekers over financiering, contractvorming, samenwerking en behaalde resultaten.

Voor wie?

Het programma is samengesteld voor iedereen die strategisch betrokken is bij het verbeteren van de verhuurbaarheid van (bestaand) commercieel vastgoed.

Win een Workshop Assetmanagement

Onder de deelnemers wordt een workshop Assetmanagement Game (6-9 personen) verloot.

Investering

Uw investering in strategische kennis bedraagt slechts € 195, - voor het hele congres, inclusief koffie, thee, lunch en netwerkborrel.  
Vroegboekkorting: Inschrijven voor 10 december = 25% korting.

Meld u nu aan

Om interactie te kunnen waarborgen is het aantal deelnemers gemaximeerd. 
Wees er dus snel bij en meld u aan.

Aanmelden kan direct of klik voor meer info op de buttons aan de linkerkant.

                    

        

EventBoXX_logoM.gif

 

symposiumregistratie
 symposiumregistratie