Doing Business in China

China is hot! Steeds meer Nederlandse bedrijven ontdekken China en realiseren zich dat China in sneltreinvaart kansen biedt. Zaken doen met Chinezen is alleen niet altijd even makkelijk. Basiskennis is niet genoeg, en alleen met een paar tips - visitekaartje geef je met twee handen - kom je er niet.

Het is algemeen bekend dat de Chinese cultuur en zakencultuur enorm verschillen van de westerse. Wie succes wil hebben in China, zal inzicht moeten krijgen in de mentaliteit van de Chinezen, moet weten wat voor een invloed de razendsnelle overgang van de traditionele oudheid in de moderne kapitalistische tijd heeft op het Chinese volk en moet weten wat de beste manier van zakendoen is.

Met 1,4 miljard inwoners biedt China een enorme markt voor Nederlandse bedrijven. Welke ondernemer wil daar nou niet op inspelen? Op donderdag 20 juni organiseren de gemeente Den Haag en The Hague Business Agency de gratis kennissessie ‘Doing Business in China’. In het Hotel Indigo delen gerenommeerde sprekers in hoog tempo hun ervaringen en de lessen die zij geleerd hebben bij het zaken doen in China.

Bent u een MKB-er die overweegt zaken te doen in China? En bent u actief in de Food and Beverages industry of de Creative Industry? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de gratis kennissessie ‘Doing Business in China’. U ontmoet collega MKB-ers, accountmanagers China van de gemeente Den Haag en international business advisors van The Hague Business Agency. Meld u vandaag nog aan!

Graag tot ziens op 20 juni in het Hotel Indigo in Den Haag.

Met vriendelijke groet,
 

Roy Fu

Daisy Tjin-A-Lien

Head of Asia

International Business Advisor

The Hague Business Agency

The Hague Business Agency

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren