website banner

8 oktober 2024 | Van Der Valk Hotel Vianen

DREAM24

Stap in de wereld van transformatie en innovatie met DREAM24! Dit jaar duiken we dieper in het thema van verandering - de constante factor in ons dynamische vakgebied. Als business analist weet je dat verandering de enige zekerheid is, maar hoe bereid je je hierop voor?

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende Keynotes: Ontdek hoe toonaangevende experts omgaan met de snel veranderende wereld om ons heen. Welke trends zien zij en welke kansen liggen er voor het grijpen?

  • Praktische Demonstraties: Ervaar live hoe nieuwe technieken en tools jouw werk als business analist kunnen verrijken. Van baanbrekende AI-oplossingen tot vertrouwde methodes die hun waarde keer op keer bewijzen.

  • Netwerkmogelijkheden: Wissel van gedachten met collega's en experts uit het vak. Bouw waardevolle relaties op en breid je professionele netwerk uit.

Waarom deelnemen aan DREAM24? Dit event is jouw kans om voorop te blijven lopen in een wereld die continu verandert. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en keer terug naar je werkplek met frisse ideeën en nieuwe energie.

Bereid je voor op een dag vol inzicht, innovatie en inspiratie. Mis deze unieke kans niet om jezelf en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor DREAM24 en maak deel uit van de toekomst van business analyse!

Uitgelichte sprekers

Programma

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen

Prins Bernhardstraat 75

4132 XE Vianen

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren