Landelijke Drone en Datadag 2019

Landelijke Drone en Datadag 2019

Meld u hier aan voor de Landelijke Drone en Datadag welke plaatsvindt op dinsdag 5 november 2019 in Fort 1881 te Hoek van Holland. Het middagprogramma begint met een inlooplunch om 12:30 uur waarna het officiële programma om 13:30 uur begint en eindigt om 17:00 uur.

Het tarief bedraagt €110,- excl. BTW.
Voor Rijkswaterstaat, Provincies en Waterschappen zijn een aantal plaatsen gereserveerd. Er wordt gestreefd naar een evenwichtige en geografische verdeling van de deelnemers.
Sponsoren krijgen een kortingscode voor deelname aan de Landelijke Drone en Datadag.

Algemene Voorwaarden:

Betaling

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de kosten à €110,- excl BTW voor deelname aan de Landelijke Drone en Datadag 2019. Betaling geschiedt middels Ideal of op factuur. Zonder betaling bent u niet geregistreerd als deelnemer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Facturatie wordt verzorgd door..... De organisatie legt gegevens vast voor de uitvoering van dit congres...

 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 25,00 aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Geef dit ook per mail aan ons door via registratie@bureauMK.nl 

Totaal: € 0,00

Voordat u verder gaat met de betaling en afronding van uw inschrijving, dient u eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

evenementsregistratie
 evenementsregistratie