Landelijke Drone en Datadag 2019

Landelijke Drone en Datadag 2019

Meld u hier aan voor de Landelijke Drone- en Datadag welke plaatsvindt op dinsdag 5 november 2019 in Fort 1881 te Hoek van Holland. Het middagprogramma begint met een inlooplunch om 12:00 uur waarna het officiële programma om 12:30 uur begint en eindigt om 17:00 uur.

Het tarief bedraagt €110,- excl. BTW. Er wordt gestreefd naar een evenwichtige en geografische verdeling van de deelnemers. Let op: schrijf snel in want er is beperkt plek.
Sponsoren krijgen een kortingscode voor deelname aan de Landelijke Drone en Datadag.

Algemene Voorwaarden:

Betaling

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de kosten à €110,- excl BTW voor deelname aan de Landelijke Drone en Datadag 2019. Betaling geschiedt middels Ideal of op factuur. Zonder betaling bent u niet geregistreerd als deelnemer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Facturatie wordt verzorgd door..... De organisatie legt gegevens vast voor de uitvoering van dit congres...

 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 25,00 aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Geef dit ook per mail aan ons door via registratie@bureauMK.nl 

Totaal: € 0,00

Voordat u verder gaat met de betaling en afronding van uw inschrijving, dient u eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

evenementsregistratie
 evenementsregistratie