Landelijke Drone en Datadag 2019

Landelijke Drone en Datadag 2019

Meld u hier aan voor de Landelijke Drone- en Datadag op dinsdag 5 november 2019 in Fort 1881 te Hoek van Holland. Het middagprogramma begint om 12:00 uur met een inlooplunch, gevolgd door het officiële programma om 12:30 uur, het programma eindigt om 17:00 uur.

Het tarief voor deelname aan deze dag bedraagt €110,- excl. BTW. 

Voor deelnemers vanuit Rijkswaterstaat, Waterschappen, Gemeenten en Provincies zijn er een aantal plaatsen kosteloos beschikbaar. De korting wordt automatisch verwerkt bij uw aanmelding.

Sponsoren krijgen een kortingscode voor deelname aan de Landelijke Drone en Datadag, deze kunnen in het aanmeldformulier ingevuld worden waarna de korting wordt verrekend.

Algemene Voorwaarden:

Betaling

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de kosten à €110,- excl BTW voor deelname aan de Landelijke Drone en Datadag 2019. Betaling geschiedt middels Ideal of op factuur. Zonder betaling bent u niet geregistreerd als deelnemer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Facturatie wordt verzorgd door..... De organisatie legt gegevens vast voor de uitvoering van dit congres...

 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 25,00 aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Geef dit ook per mail aan ons door via registratie@bureauMK.nl 

Totaal: € 0,00

Voordat u verder gaat met de betaling en afronding van uw inschrijving, dient u eerst akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

evenementsregistratie
 evenementsregistratie