Dutch Day  - donderdag 2 juli 2015

 

De bijeenkomst is geannuleerd.

Echter het goede nieuws is dat er veel interesse is voor de IEEE PowerTech 2015 Conferentie (meer dan 750 deelnemers). 

Aanmelden voor de IEEE PowerTech 2015 Conferentie kan nog wel.
Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden.
http://powertech2015-eindhoven.tue.nl/

Locatie: TU Eindhoven – Zwarte Doos

Tijdens de “Dutch Day” leggen we een link tussen verschillende hoofdthema’s van IEEE PowerTech 2015 en de hele keten van opwekking, transport, distributie en industriële tot huishoudelijke aansluitingen. De Partners laten vanuit de praktijk zien hoe de internationale thema’s zich verhouden tot ontwikkelingen in Nederland, nieuwe systemen voor het distributienetwerk, uitdagingen en oplossingen voor aangesloten klanten, en toepassingen op de korte termijn in Nederland en België.

Thema’s IEEE PowerTech 2015

● Network protection and distribution automation
● Integration of renewable energy sources
● Advanced diagnostic and monitoring techniques
● Electric vehicle prospects and network interaction
● Power quality issues and mitigation techniques
● Electromagnetic compatibility and transient behavior of new architectures
● Electricity markets and regulatory issues
● Power system interoperability, standards and code

Internationale Highlights

Als opmaat naar de dag geven we inzicht in internationale highlights. Studenten van de TUe scannen hiervoor de ingediende papers die gepresenteerd worden tijdens de Internationale Conferentie IEEE PowerTech 2015 die tegelijkertijd plaatsvindt op de TUe.

Bezoeken en netwerken

We brengen een bezoek aan het Power Quality en EMC Lab, waar onderzoek wordt gedaan aan de invloed van nieuwe ontwikkelingen op energienetten en de compatibiliteit van installaties. Tijdens de uitgebreide lunchpauze kunnen we een bezoek brengen aan de interessante stands en is er gelegenheid tot netwerken met de internationale deelnemers aan de IEEE PowerTech 2015 Conference en de deelnemers van Dutch Day.

Internationale deelnemers

Powertech wordt gezien als een toonaangevend evenement van de Power & Energy Society in Europa. Naast veel jongeren die hun doctoraat doen in de Elektrotechniek, Informatica, Wiskunde, Economie en aanverwante gebieden wordt de conferentie bezocht door een gemengd publiek van technische professionals, ongeveer 60% academisch en 40% uit de industrie.

Aanmelden
Meldt u aan. Er is een maximum aantal deelnemers. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld dus reageer snel!

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.