Clean energy package coming your way (verplaatst)

Stichting Dutch Power conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus en is genoodzaakt het evenement ‘Clean Energy Package, coming your way’ op 24 maart te verplaatsen naar 3 december. Als er meer bekend is over het programma wordt dit via de bekende Dutch Power communicatiekanalen gedeeld. Mocht je n.a.v. vragen hebben hierover, laat dit dan even weten via info@dutchpower.net

De Europese elektriciteitsrichtlijn en –verordening maken deel uit van de clean energy for all Europeans package. Met deze maatregelen wil de Europese Unie de opwekking en integratie van duurzame energie in het systeem bevorderen. Daarnaast bevat de clean energy package ook wetten op het gebied van energie-efficiëntie en de energieprestatie van gebouwen. In Nederland worden de elektriciteitsrichtlijn en -verordening momenteel verwerkt in de Energiewet 1.0. Een wet waarin de Elektriciteits- en Gaswet worden geïntegreerd en die zeker zijn impact zal hebben op de elektriciteitsinfrastructuur in Nederland en de bedrijfsvoering van de Dutch Power participanten en Fedet T&D leden.

Wat betekent de clean energy package voor jouw bedrijf?
Tijdens het ‘Clean Energy Package coming your way’ event van Dutch Power in samenwerking met T&D Europe en Fedet-T&D, zoomen we in op de macro-effecten van de clean energy package. Zowel vanaf het Europese perspectief als via de Nederlandse wetgeving. De vraag die daarbij centraal staat is: wat betekent de clean energy package voor het energiesysteem en met name voor de flexibiliteit ervan, de interconnectie en smart monitoring?

Wanneer: dinsdag 3 december 2020
Hoe laat: van 14:15 tot 18:15 uur, aansluitend netwerken met een dinerbuffet
Waar: Fedet-T&D, Zilverstraat 69 in Zoetermeer
Kosten: Voor Dutch Power participanten, Fedet leden, studenten en partners is deelname gratis.

Mis het niet, meld je vandaag nog aan!

Met vriendelijke groeten
Dutch Power i.s.m. T&D Europe en Fedet