WEBINAR 'BE MY GUEST!


 

Hierbij ontvang je de link voor het Dutch Power & Qirion webinar ter gelegenheid van het afscheid van Maarten van Riet van de sector met als titel "BE MY GUEST!" dat plaatsvindt op a.s. donderdag 10 december 2020 van 12.00 - 13.15 uur.

Veel kijk en luisterplezier. Via de chatbox kan onderling met elkaar gesproken worden. Interactie zoals inbrengen van vragen is niet mogelijk.

 

Samen Participeren met familie, vrienden en collega’s.
Samen met Passie voor de energiesector.
Samen met Power ‘impact maken’.
Samen Plezier maken en buiten de lijntjes kleuren.

Meld je aan
Datum: Donderdag 10 december 2020
Tijdstip: 12:00 – 13:15 uur

Webinar 
Dutch Power en Qirion organiseren het webinar 'BE MY GUEST' waar Maarten van Riet afscheid neemt van de energiesector en wij van Maarten. 

DURF!
Onder leiding van Mart van der Meijden werkzaam bij TenneT & TU Delft, gaan we in gesprek met bekenden van Maarten uit de energiesector die hem geïnspireerd hebben. Het centrale thema in deze gesprekken is DURF! Want dat is nodig in deze energietransitie: samen aan de slag, handelen en de beweging creëren die de sector nodig heeft. Durf om te experimenteren en lastige technische uitdagingen te brengen naar eenvoudige oplossingen. Met vertrouwen het onverwachte doen zodat de positieve energie blijft stromen. Dit alles draagt bij om het volledige potentieel uit onszelf, de ander en de organisatie te halen!

Webinarlink
De link voor deelname ontvang je enkele dagen voorafgaand aan het webinar.

Cadeau suggestie
Dit keer geen fles wijn, boek of een bos bloemen maar een passende persoonlijke financiële bijdrage. Met deze bijdrage wenst Maarten tijdens de volgende CIRED-live, één of meerdere studenten mee te nemen voor een technisch inhoudelijke netwerkervaring. Per email ontvang je de bevestiging met daarin een link voor een passende persoonlijke bijdrage. Wil je via jouw bedrijf bijdragen en daarvoor een factuur ontvangen stuur dan een email naar info@dutchpower.net.

Verhinderd:
Ben je verhinderd maar wil je wel een persoonlijke en passende bijdrage doen dan kan dat contactloos en op een veilige manier via een tikkie. Gebruik dan deze link of kopieer en plak deze link: https://tikkie.me/pay/DutchPower/5Gw1dwNwcb22tYCEVXNb8x. Wil je een bijdrage doen namens je bedrijf en een factuur ontvangen (mogelijk vanaf €200,-)  stuur dan een email naar info@dutchpower.net.

Met vriendelijke groeten,
Stichting Dutch Power & Qirion