Beste heer/mevrouw,

Hierbij nodig ik u graag uit voor de Dnamo Netwerk Lunch over Duurzaam Ondernemerschap in de regio Rotterdam op dinsdag 20 september. U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de onderstaande link te klikken.

Het doel van de Dnamo Netwerk Lunch is om organisaties die met startende ondernemers in aanraking komen dichter bij elkaar te brengen. Daarom is voorafgaande aan de lunch een interactief programma georganiseerd, waarbij er ruimte is voor discussie en kennismaking. Er worden korte presentaties gegeven door een aantal veelbelovende duurzame starters in Rotterdam en over de faciliteiten en expertise van Dnamo om starters succesvol te laten groeien. De partners van Dnamo - TU Delft, Hogeschool Rotterdam, RDM Campus, Enviu, Rabobank Rotterdam en Agentschap NL - zijn aanwezig op deze netwerk lunch en delen graag met u hun en uw eigen ervaringen met technisch-innovatieve en duurzame start-ups en het creëren van een gunstig ondernemersklimaat.

U bent van harte welkom op dinsdag 20 september van 10.30 tot 13.30 uur. Het event zal plaatsvinden op de RDM Campus, Droogdok B in de H.A.J. Baanderszaal, aan de Directiekade 17/23 te Rotterdam. Na afloop van de lunch kunt u nog een rondleiding krijgen over de RDM Campus, het herontwikkelde haventerrein van de Port of Rotterdam waar ook Dnamo zijn thuishaven heeft.

Graag tot de 20ste! Mocht u nog collega’s of andere mensen uit uw netwerk willen meenemen naar dit event, stuur ze deze uitnodiging dan door!

Met vriendelijke groet,

Sara van Aarden
inf0@dnamo.nl

registratiebalie
 registratiebalie