Veiling & Blunder Storytelling

Om 16.00 uur zal de veiling van start gaan! Hier gaan projecten en stages bij ondernemers onder de hamer. De veiling wordt afgewisseld met Blunder Storytelling.

Entrepreneurshipveiling

Entrepreneurs met nieuwe bedrijfsideeën en studentenbedrijven hebben de gelegenheid om zich binnen korte tijd te profileren tijdens dit event. De entrepreneurs hebben ieder one minute of fame om over hun core business te vertellen.

Vervolgens vertellen ze naar wat voor student ze op zoek zijn om hun bedrijf verder te helpen. Dat kunnen creatievelingen, tekstschrijvers, sitebouwers, social media experts, projectleiders of gewoon ondernemende types zijn. De studenten die in de zaal zitten kunnen (zich aan-)bieden om te participeren in de te veilen projecten. Op die manier worden studenten en ondernemers aan elkaar gekoppeld.

Voor jou als student is dit een interessante kans om mee te werken in een jong ondernemend bedrijf en zo ervaring op doen, een kijkje in de keuken te nemen bij ondernemers en aan je CV te werken. Op deze manier word je je tijdens de studie meer bewust van je carrièrepad en mogelijkheden. Wil je ondernemen, maar weet je niet waar je moet beginnen? De veiling op Entrepreneurshipday helpt je!
Op deze veiling worden projecten binnen bedrijven en organisaties aangeboden, studenten zijn dus niet genoodzaakt een vast contract aan te gaan.

De veiling wordt geleid door Ralph van Hessen.

Om alvast een tipje van de sluier te lichten, staan hier een paar van de projecten/stages:
Stage bij Being Development
Informatie Being Development
Stage bij Do Good Feel Good Shop
Stage bij Green Lightning
Stage bij Re-Ticket
Stage bij In Movement
Projecten SIFE
Meaningful Profit Award
Stage bij Rockstart
Kantoorruimte bij ACE @ Science Park

Blunder Story telling

Ondernemers vertellen in lezingen en workshops meestal wat allemaal goed is gegaan met het bedrijf en waarom het een succes is geworden. Best practices en succesverhalen zijn vaak de leidraad van het verhaal. Tijdens blunder story telling laten ondernemers de keerzijde van de medaille zien. Ze vertellen de grootste blunders die ze hebben meegemaakt. Waarom? Van fouten kan je leren, toch?

evenementsoftware
 evenementsoftware