Op 21 mei organiseert Novicare haar jaarlijkse symposium voor specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistants, AIOS en basisartsen. We zijn er trots op dat ons symposium deze keer voor het eerst ook toegankelijk is voor behandelaren van buiten Novicare!!!

 

Programma

Thema’s waar we bij Novicare dit jaar intensief aan werken komen zeker voorbij, zoals de praktische invulling van de Wzd, palliatieve zorg en ethische dillema’s rondom euthanasie bij dementie, voeding bij dementie en samenwerken bij probleemgedrag. Daarnaast gaan we het hebben over samenwerking in de eerste lijn, innovatieve zorgvormen en de toekomst van de SO in tijden van krapte.

 

Met een gevarieerd programma en een mix van interne en externe sprekers overgoten met een smakelijk thema, gaan we samen werken aan onze expertise. We kijken naar onze eigen én andermans keuken om samen te komen tot een eersteklas recept. Voor onze cliënten, voor onszelf en voor de toekomst van ons vak.

 

Praktische informatie

  • Kosten voor deelname zijn 150 euro (tot en met 15 april €25 early bird korting)
  • Accreditatiepunten: 6 punten aangevraagd + 1 extra punt voor optionele avondlezing met lichte maaltijd 
  • Locatie: UniePlazaMultatulilaan 12, 4103 NM Culemborg

 

Lijkt het je interessant om deel te nemen? Hier kun je meer lezen en je inschrijven. Kun je helaas niet komen, maar ben je wel benieuwd naar hoe wij werken? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje in onze keuken, je bent van harte welkom!

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren