Overnachten

Wil je voorafgand aan de bijeenkomst of aansluitend liever niet naar huis rijden, dan is er een mogelijkheid om te blijven slapen in het Delta Hotel in Vlaardingen.

De keuze is op Vlaardingen gevallen, omdat er weinig tot geen beschikbare hotelkamers te vinden zijn in Rotterdam vanwege een groot congres.
Vanaf Vlaardingen is het 15 minuten met de Watertaxi naar de Fenix Food Factory. De kosten voor de Watertaxi worden door SPAR betaald.

Anders dan voorgaande jaren is dat je nu zelf een kamer moet boeken indien je dat wilt. Er zijn voor 7 november 17 kamers gereserveerd en voor 8 november 21 kamers. Je kunt tot 23 oktober een kamer boeken in het Delta Hotel. Na die datum worden de niet-geboekte kamers vrijgegeven.

Wanneer je een kamer wilt boeken, kun je bellen naar het Delta Hotel en doorgeven dat je van SPAR bent. Een kamer kost €143,- inclusief ontbijt. Dit bedrag moet worden voorgeschoten, maar kan later bij SPAR gedeclareerd worden. Graag een kopie van de bon naar Jack van Aerts mailen. Parkeren is uiteraard gratis. 

Het is natuurlijk altijd mogelijk om een kamer te boeken in een ander hotel of om zelf naar de Fenix Food Factory te komen. De parkeer- en vervoerskosten zijn dan op eigen rekening. Mocht je in een ander hotel verblijven, dan mag je ook maximaal €143,- declareren bij Jack van Aerts.

De contactgegevens van het Delta Hotel zijn:

Delta Hotel
Maasboulevard 15
3133 AK Vlaardingen
t. 010-4345477
e. info@deltahotel.nl
w. www.deltahotel.nl

congresregistratie
 congresregistratie