Gaat u mee naar Zuid-Spanje?
11 oktober t/m 18 november 2022

 

Beste golfers,

na het succes van het voorjaar hebben we weer een leuke reis in de planning staan!

Een 8-daagse golfreis naar Zuid-Spanje met verblijf in het prachtige
5* Precise Resort El Rompido Hotel. De reis vindt plaats van dinsdag 11 t/m 18 oktober 2022 onder begeleiding van de golfprofessionals van Golfschool Geldrop. 

We vliegen met Transavia van Eindhoven naar Sevilla, waarvandaan we per privé transfer naar het hotel worden gebracht (en vice versa). Conform het voorlopige vluchtschema vertrekken de vluchten op een comfortabel tijdstip, heen in de namiddag en terug in de avond.

Het Precise Resort El Romido Hotel ligt te midden van een natuurgebied in Zuid-Spanje, met op loopafstand twee leuke 18 holes banen:
El Rompido North en El Rompido South, waar we in totaal vijf keer gaan spelen. Op de vijf speeldagen ontvangt u voor of na het golfen les, zodat u het geleerde ook meteen in de praktijk kunt toepassen.  

Naast een groot buitenbad (niet verwarmd) beschikt het hotel ook nog over een klein maar fijn (verwarmd) binnenbad, gym en sauna, een buffetrestaurant en bar. De kamers zijn ruim en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. 

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd; we verblijven hier 7 nachten op basis van semi-all inclusive; naast ontbijt en diner zijn ook door het hotel geselecteerde alcoholische en non-alcoholische drankjes tussen 17 en 24 uur inbegrepen (tijdens het diner & aan de hotelbar). 

Zoals voorgaande jaren wordt de reis uitgevoerd door YourTravel Kathrin Puls (aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonfds). 

Heeft u nog vragen over deze reis? Neem dan contact op met PGA professional Mike van Wieringen (Golfschool Geldrop) via info@golfschoolgeldrop.nl of 06-20908304

Voor (praktische) vragen rondom de boeking, kunt u contact opnemen met Kathrin Puls van YourTravel via kathrin.puls@yourtravel.nl

We hebben al veel animo voor deze reis, schrijf u daarom zo spoedig
mogelijk in via de button 'AANMELDEN' in het menu.

Goed om te weten: deze reis zal doorgaan bij minimaal 12 deelnemers (golfers). Bij 12 t/m 14 golfers wordt de reis begeleid door 1 PGA professional (Mike van Wieringen). Vanaf 15 deelnemers (golfers) wordt de reis begeleid door 2 PGA professionals.

 

Mike & Ruud, Golfschool Geldrop

Kathrin Puls, YourTravel

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren