Partners 

 

 

 

Alliander 
Alliander N.V. is een netwerkbedrijf met circa 7.300 medewerkers. Samen staan we voor hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en technische innovaties. Alliander werkt aan een toekomstbestendig energienet. Dit doen we vanuit het maatschappelijk belang om energie voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar te houden. Met onze kennis en kunde helpen we Nederland de juiste keuzes te maken in de energietransitie.

BAM
Energie en Water is dé partner voor infrastructurele verbindingen op gebied van gas, water, elektriciteit, warmte en waterstof in Nederland. Met landelijke en lokale klanten realiseren wij duurzame, innovatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Ontwikkelingen als Verstedelijking & Mobiliteit, en de Energietransitie staan hierbij centraal. BAM Energie en Water is een middelgroot multidisciplinair bedrijf, met monteurs, fitters, lassers, engineers en andere projectmedewerkers. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland: 5 regio’s, en meer dan 20 (project) kantoren.

Enexis
Enexis Netbeheer brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

Omexom
Elektriciteit bevindt zich in een stroomversnelling. Daarom helpen wij onze klanten om hun doelstellingen ten aanzien van de energietransitie te bereiken. Dankzij onze expertise op het gebied van  elektriciteitsnetwerken kan Omexom anticiperen op de impact van duurzame energie, het ontwikkelen van opslagoplossingen, het uitbouwen van een slimmere infrastructuur en het inspelen op nieuwe verbruikspatronen. We ontwikkelen oplossingen voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren, voor zowel professionele als institutionele grootverbruikers. Als technologische integrator kiest Omexom altijd voor de beste oplossing en is daarbij volledig onafhankelijk van de verschillende technologische opties. Omexom is een merk van VINCI Energies.

SPIE
SPIE is als specialist in de installatiebranche een essentiële schakel in de wereld waarin we werken, wonen en leven. We begeleiden onze klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan het creëren van een betere en duurzame wereld voor nu en toekomstige generaties. 

Strukton
Strukton Systems is al meer dan 20 jaar actief als system integrator in de energiesector. Met haar integrale aanpak realiseert Strukton Design & Construct contracten, waarbij veiligheid voorop staat. We zijn actief in de energiewereld, de infrastructurele sector en de procesindustrie. Onze activiteiten omvatten een grote diversiteit aan disciplines, o.a. civiele techniek, werktuigbouw, bouwkunde, hoogspanningstechniek, beveiliging & besturing, stations automatisering, telecom en software. We leveren hierbij een compleet pakket van ontwerp tot in bedrijf stelling. Daarnaast levert Strukton ook service en onderhoud. Hiermee faciliteren we als Strukton de energietransitie.

Van Gelder
Van Gelder is een aannemer die, met 1100 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert en specialist is in bouwteamverband. Om vernieuwde infrastructuur te realiseren is een betrouwbare aannemer nodig met loyale werknemers, die een stap extra zetten en die altijd op zoek gaan naar een betere oplossing. Wij zijn de infrabouwer van Nederland en gaan, in alle bescheidenheid, maar zeker met ambitie, vertrouwd verder. 

 WSP
WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. WSP biedt technische expertise en strategisch advies aan klanten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Water, Industrie, Grondstoffen en Energie. In Nederland zijn 400 medewerkers werkzaam op 10 locaties verspreid over het land. Zij bieden een integraal dienstenpakket op gebied van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu.

ENERGIE
De energiewereld is in beweging. Ruimtes, wijken en gebouwen worden steeds complexer en de transitie naar een duurzame energievoorziening is onomkeerbaar. Wij begeleiden onze klanten in deze uitdagende transitie met een conceptuele en integrale aanpak van planvoorbereiding en ontwerp. Wij verzorgen engineering, consultancy en advies op gebied van hoog- en middenspanning, ondergrondse infrastructuren (kabels en leidingen) en duurzame energiesystemen in landelijke en gebouwde omgeving. Onze experts hebben ruime ervaring en gedegen kennis van het gehele werkveld. Zij ontwerpen en adviseren met het oog op de toekomst van begin tot eind.