Room for Discussion

Let op! Dit is de website van de Entrepreneurship Day 2013. Voor informatie over de Entrepreneurship Day 2014 op donderdag 22 mei ga naar www.entrepreneurshipday.nl.


Room for Discussion is het studentendiscussieplatform van SEFA. Ze zijn dit jaar ook op de Entrepreneurship Day!

Laat je inspireren en stel vragen aan deze succesvolle ondernemers: Danny Mekiç en Fabienne Chapot en Boris van Veldhuijzen Zanten.

Waarom zijn deze ondernemers begonnen met ondernemen, hoe hebben ze dit aangepakt en welke ambities hebben ze? Je hoort het tijdens deze speciale E-Day Room For Discussion.

Danny Mekiç (da.nny.nl) richtte op jonge leeftijd zijn eerste internetbedrijf op en werd uitgeroepen tot de meest succesvolle ondernemer. Tegenwoordig werkt hij vanuit zijn bedrijf New Team als adviseur en is hij regelmatig te zien in de media.Fabienne Chapot is onderneemster en ontwerpster. Ze studeerde Communicatiewetenschap aan de UvA en richtte een paar jaar later het tassen en accessoire label FAB op. Inmiddels zijn er 350 verkooppunten in Nederland en zijn de producten in 22 landen wereldwijd verkrijgbaar.
Boris Veldhuijzen van Zanten is internetondernemer van het eerste uur! Hij studeerde ooit aan de Rijksacademie, maar ging al gauw verder in de internetwereld en startte met succes talloze internetbedrijven. Zijn technologieblog The Next Web behoort qua bezoekersaantallen tot de wereldtop. Onlangs was TNW Conference
met veel inspirerende sprekers.

Check Facebook om meer over de gasten te weten te komen!

evenementsoftware
 evenementsoftware