Partners

CREA
Een aantal workshops vindt plaats in CREA, het cultuurcentrum van UvA en HvA. CREA is een begrip onder Amsterdamse studenten. Nergens in de stad kun je goedkoper en beter terecht voor scherp debat, meeslepend theater, een filmcursus of muziekworkshop.

CREA is…
… een altijd actueel programma van debatten, lezingen en voorstellingen.
… veel fijne cursussen van digitale media tot dans.
…repetitiestudio’s voor podiumkunsten.
… het CREA Fonds dat projectsubsidies verleent aan studenteninitiatieven.
… kantoorruimte voor meer dan dertig studentenorganisaties.
... het CREA Café met echt lekkere koffie. Het CREA Café is dagelijks geopend.

Enactus is een programma dat in Amsterdam op zowel de VU als de UvA wordt aangeboden. Studenten passen hun kennis toe om een betere, duurzamere wereld te creëren. Enactus creëert economische kansen voor mensen met een achterstand in de maatschappij door ondernemingen op te zetten waarin de doelgroep kan werken en op termijn eventueel zelfs kan overnemen. Enactus UvA & Enactus VU zijn partner van de workshop Hoe word je succesvol sociaal ondernemer?

Machiavelli, de studievereniging voor politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Machiavelli is partner van de workshop Hoe haal je meerwaarde uit jouw netwerk

Marketing Associatie is de universitaire intermediair tussen marketingtheorie en marketingpraktijk. De MAA heeft als doel om een inspirerend marketing netwerk te creëren met haar leden, relevante bedrijven en de wetenschap. MAA is partner van de workshop Hoe overtuig je de klant?

Room for Discussion is een onderdeel van het programma van de E-Day is. RFD is één van de activiteiten van SEFA, de studievereniging van de UvA Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

VSPA is de Vereniging van Studenten in de Psychologie te Amsterdam. VSPA is partner van de workshop Hoe ontwikkel je jouw ondernemende vaardigheden.

evenementsoftware
 evenementsoftware