Workshops

Let op! Dit is de website van de Entrepreneurship Day 2013. Voor informatie over de Entrepreneurship Day 2014 op donderdag 22 mei ga naar www.entrepreneurshipday.nl.


Op de Entrepreneurship Day worden 8 inspirerende workshops gegeven door experts uit het vakgebied. In de komende weken zullen we op deze pagina meer bekend maken over de workshops en de sprekers. Benieuwd? Blijf ons dan volgen via deze site en Facebook!


1. Hoe richt je een succesvol bedrijf op?

Ondernemen lijkt je wel wat. Hoe begin je, wat kan er op je pad komen en hoe groei je verder? Deze vragen en meer zullen aan bod komen in deze workshop. Meld je aan en ga naar huis met een flinke dosis gouden tips, tools en inspiratie.

Klik hier voor meer info over deze workshop


2. Hoe ontwikkel je jouw ondernemende vaardigheden?

Wat maakt iemand tot een succesvol ondernemer en in hoeverre beschik jij over die kwaliteiten? En hoe kun jij dit verder ontwikkelen? In deze workshop krijg je inzicht in wat voor type ondernemer jij bent.

Klik hier voor meer info over deze workshop


3. Hoe overtuig je de klant?

Is acquisitie echt zo vervelend? Welke tips en tricks zijn er op het gebied van acquisitie? Wat moet je wel en juist niet doen? In deze workshop ga je actief aan de slag met het vinden en overtuigen van potentiële klanten.

Klik hier voor meer info over deze workshop


4. Hoe haal je meerwaarde uit jouw netwerk?

Je denkt erover om te gaan ondernemen of misschien ben je al gestart. Je beseft dat het belangrijk is met nieuwe mensen in contact te komen, die jou wellicht verder kunnen helpen en andersom. Hoe pak je dit aan, hoe onderhoud je je netwerk en hoe haal je daar opdrachten uit? Meld je aan voor deze workshop en ga aan de slag.

Klik hier voor meer info over deze workshop.


5. Hoe bouw je een baanbrekend business model?

Je hebt een goed idee om een bedrijf te beginnen, maar hoe nu verder? Hoe breng je jouw concept of product naar de markt? Hoe bereik je de doelgroep of hoe kun je een hele markt op de kop zetten? In deze workshop krijg je inzicht in de verschillende elementen van baanbrekende business modellen.

Klik hier voor meer info over deze workshop.


6. Hoe financier je jouw bedrijf?

Waar let een investeerder op bij het beoordelen van plannen? Wil je meer weten over crowdfunding? Wil je graag jouw plan eens voorleggen aan een echte investeerder? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Klik hier voor meer info over deze workshop


7. Hoe word je succesvol sociaal ondernemer?

Klik hier voor meer info over deze workshop


8. Hoe vind je een gat in de markt?

Een idee hebben is één, maar hoe zorg je er voor dat het goed aansluit op wat klanten zoeken? En hoe weet je nu precies wat klanten zoeken? Deze workshop laat zien hoe je methodisch je idee perfectioneert tot iets waar (potentiële) klanten naar op zoek zijn.

Klik hier voor meer info over deze workshop

deelnameregistratie
 deelnameregistratie