Meer informatie

Ondernemerstafels

De Ondernemerstafels maken deel uit van het Ondernemers netwerk van de Erasmus Universiteit. Dit netwerk staat open voor zelfstandige Ondernemers. Deze ondernemerstafel wordt u ter kennismaking met dit netwerk aangeboden. Leest u meer over dit netwerk op onze website

Creatieve Ondernemerstafel

Datum: 21 juni – 12:00 – 15:00

Locatie: Erasmus Universiteit CT-086

Voor Wie: Zelfstandige ondernemers in de creatieve sector

Kosten: Deze ondernemerstafel wordt uw kosteloos aangeboden door de Creative Factory en het ondernemerscentrum

Extra: Bij deze ondernemerstafel wordt een lunch geserveerd

Centraal staat: Welke klanten kies ik, hoe bouw ik een samenwerking op met de klant, hoe beïnvloed ik alle relevante partijen en hoe vergoot ik mijn kansen op succes bij verkoop.

Rotterdam heeft één van de grootste creatieve sectoren van Nederland. Grote bedrijven, maar vooral ook een heel spectrum aan kleine en startende ondernemers. Creatieve ondernemingen zijn flexibel en lastig onder een noemer te brengen. Een probleem dat velen zullen herkennen. Grote bedrijven en organisaties staan niet te trappelen om bij dergelijke kleine bedrijven in te kopen. Hoe komt dit en wat kan de creatieve ondernemer doen om dit probleem te tackelen. Hoe organiseren creatieve ondernemers hun acquisitie en hoe kun je dit effectiever maken, dat staat centraal aan deze Ondernemerstafel.
Sprekers

Aan elke ondernemerstafel staat de inbreng en vragen van u en uw collega ondernemers centraal. Daarnaast laten we ons kort bijpraten door Ondernemers of (hoog)leraren die een bijzondere kennis of ervaring hebben rondom het thema. Deze Ondernemerstafels schuiven drie ervaren ondernemers aan met kennis van het inkoopproces. Daarnaast nodigen we ook een expert op het gebied van verkoop en acquisitie uit zijn expert opinion met ons te delen.

Bijzondere bijeenkomst voor Ondernemers met groeiambitie

U bent om 14:00 uur van harte welkom voor de opening. Het inhoudelijk programma duurt tot 18:00 uur maar u bent welkom tot in de kleine uurtjes om in goed ondernemend gezelschap nog net voor de vakantie begint nieuwe horizonnen te verkennen aan de kust op Nederzandt.

Hoe ziet deze namiddag eruit?
14:00 Ontvangst in Noordwijk

15:00: Effectuation Explained Stuart Read – IMD ( Zwitserland) en Jan Le Poutre - Vlerick (Leuven)

16:30 Ondernemerstafel groei Effectuation inzetten voor groei – Groeien met de Erasmus Universiteit

18:00 Informeel napraten, wat eten, drinken, discussiëren, verdiepen, tijd voor de ondergaande zon etc

Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust ligt, in een oase van rust, recreatie-, evenementen- en vergaderlocatie St(r)andplaats Nederzandt.

Bijzonder? Zeker! Wij kijken ernaar uit. Ga mee.

inschrijven facebook event
 inschrijven facebook event