Plaatjes titel

Welkom

Beste Diode, le manageur en EUREOS actievelingen, hartelijk welkom op de evenements-website van Alumni event EUREOS.

Het kersverse Alumni team, bestaande uit oud-bestuurders van jouw vereniging, presenteert hierbij het nieuwe Alumni Event voor alle oud-bestuurders en oud-commissieleden! Jij bent van harte uitgenodigd om ons op vrijdag 13 november 2009 te vergezellen in je oude studentenstad Rotterdam, een topavond te hebben, en het alumni netwerk een boost te geven!

Ontmoet op deze gezellige avond de verschillende generaties besturen en commissies van Diode, le manageur en EUREOS. Haal herinneringen op met oud-bestuursleden, leer het nieuwe bestuur kennen, luister naar de inspirerende speech van een bekend Erasmus alumnus en zie hoe het nu met de studievereniging gaat onder het genot van een walk-in dinner en een drankje op een exclusieve locatie in Rotterdam!

Geef zo vroeg mogelijk door of je aanwezig zal zijn door je op deze website aan te melden (Aan dit Alumni event van EUREOS zijn geen kosten verbonden).

Om ervoor te zorgen dat we elkaar niet uit het oog verliezen, willen we je vragen je visitekaartje mee te nemen.

We hopen dat je dit initiatief steunt zodat we met zijn allen een fantastische avond kunnen hebben en dit uit kan groeien tot een sterk alumni netwerk in de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Namens Alumni Vereniging EUREOS,

Jimmy Sameylanda

Voorzitter Alumni Vereniging
Vice-president & Secretary

EUREOS Board 2009 - 2010

registratie tijdslot formulier
 registratie tijdslot formulier