Expedit Rallyteam

Expedit Rallyteam

Beste Volvo-vrienden,

Wij hebben onze droomauto gekocht! Een rode 940 2.3i Polar uit 1995. Hij heeft slechts 311.000 km gereden, dus is nog als nieuw. Leren bekleding en stoelverwarming ontbreken uiteraard niet. Wat een fijne auto! Wij willen jou uitnodigen om mee te dromen in onze Volvo. Lift mee op onze jongensdroom.

In februari rijden we met deze Volvo een rally in Denemarken, Zweden en Noorwegen. We rijden in totaal ca. 4000 km. Ons rallyteam heet EXPEDIT (Ikea 1991-2013). Deze kast is qua design net zo iconisch als onze 940. 

De komende maanden zijn wij druk bezig met het voorbereiden van de rally en het pimpen van de Volvo 940. Wij denken nu aan verstralers, hout op de zijkant, een mooi imperiaal en een kano op het dak. Op zaterdag 7 februari gaan we de rallyauto onthullen. Daar kun jij bij zijn!

 

Word vriend van de Volvo

Wij willen jou graag laten meegenieten van de Volvo. Daarom nodigen we je uit om Vriend van de Volvo te worden. Voor slechts €25,- maak je het mogelijk dat de Volvo 150 kilometer verder rijdt! En ben je bovendien te gast op onze borrel. Je ziet als eerste hoe mooi de 940 is geworden! Voor dat bedrag mag je ook een introducé meenemen. Er is tijdens de borrel voldoende gelegenheid om even met de Volvo op de foto te gaan. Heb je zelf ook een Volvo? Dan is deze ook welkom op de borrel en mag deze ook op de foto met de 940.

 

Word sponsor van de Volvo

Als bedrijf kun je ook meedoen in het avontuur van de 940. Voor € 100,- krijgt je bedrijfslogo een prominente plek op de Volvo. Hiermee sponsor je een halve meter Volvo. Hoe mooi is dat?! En natuurlijk ben je ook van harte welkom op de borrel. Dan zijn er ook nog twee plekken voor speciale Volvo-liefhebbende-ondernemers: de zijruiten. Deze hebben - zoals de liefhebber weet - de gigantische afmeting van 80 bij 40 cm. Hier kan jouw logo als hoofdsponsor op. Aarzel niet te lang, want we hebben maar twee ruiten.

 

Aanmelden als vriend of sponsor

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen als Vriend of Sponsor van de Volvo op 7 februari! De borrel is bij Wouter van Kuilenburg van Bosch Car Service van Kuilenburg B.V. in Utrecht. Meld je aan!

 

Tot Volvo!

Bas van Straaten en Jan van Kuijk

 

volg ons opfacebook:

 

 

Meer info over de rally:

 

check in op events
 check in op events