Op donderdagmiddag 24 oktober in de herfstvakantie gaan we naar een leuke familiefilm.

Na een lot of trouble hebben we gekozen voor:

Filmposter van Trouble

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

Aanvang film: 13.25 uur

We (Trudie Hondelink en Josee Wesseler) zijn om 12.45 uur aanwezig bij de ingang van Kinepolis zodat je de goody bag en je kaartje kunt ophalen bij de ingang van Kinepolis.

Ga je mee naar Trouble?

Het kost € 5,- per persoon.

Hiervoor heb je een leuke filmmiddag inclusief: de film, een drankje, snoep en chips.

Dit evenement is alleen voor UT-Kringleden/kinderen, maar vriendjes mogen ook mee. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

De inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website.

Aanmelden kan tot 22-10-2019, 17.00 uur.

 

Betalingen lopen via Delfts congres.

 

Bekijk hier de trailer.

 

N.B. aanmelder.nl is een webapplicatie. Het kan zijn dat sommige (verouderde) browsers op computers niet goed werken waardoor je de buttons om aan te melden niet te zien zijn. Het advies is dan: probeer het opnieuw met een andere browser of eventueel op een andere computer of cookies verwijderen.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren