Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2013

Starten en Groeien

Van maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli 2013 organiseren de Rabobank Amsterdam en het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) een summerschool speciaal gericht op studenten die serieuze plannen hebben om te gaan ondernemen of die al zijn gestart.

De studenten worden een week lang begeleid bij het opzetten of door ontwikkelen van hun eigen bedrijf. Het thema van de Summerschool is dit jaar daarom ook ‘starten en groeien’.

In één week van idee naar compleet businessplan

Onder leiding van experts van de Rabobank en ACE én succesvolle ondernemers kunnen de studenten een week lang aan hun businessplan werken. Bovendien trainen ze ook nog hun ondernemersvaardigheden en bouwen ze aan een professioneel netwerk.

Thema's

Gedurende de week is er ruim aandacht voor thema's als financiën, marketing, duurzaamheid, netwerken, sales en strategie. Voor ieder thema worden specialisten ingeschakeld om de deelnemers te helpen met hun businessplan.

Voor wie?

De Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap is toegankelijk voor studenten van alle opleidingen van de Vrije Universiteit (VU), Universiteit van Amsterdam (UvA) Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Amsterdamse Hoge School voor de Kunsten (AHK). Ze moeten wel minimaal in de eindfase van hun bachelorstudie zitten.

Voor meer informatie over de Rabobank/ ACE Summerschool Ondernemerschap klik hier.

registratieformulier online
 registratieformulier online