Juryleden tijdens de finale

De finale van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2013 met pitches van de genomineerde deelnemers is op vrijdag 12 juli. Een deskundige jury zal de pitches beoordelen.

Enno Masurel

Enno Masurel is hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Vrije Universiteit. Zijn specialisatie is onderzoek en onderwijs op het gebied van ondernemerschap, met accenten op innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en diversiteit. Zijn onderzoek vindt veelal plaats in Nederland; voor de VU werkte hij ook mee aan projecten in onder meer Zambia, Tanzania, Vietnam, Zimbabwe en Thailand. Naast hoogleraar is Enno directeur van het Amsterdam Center for Entrepreneurship at VU.

Erik Versnel

Erik Versnel is Directeur Retail van Rabobank Amsterdam. Binnen de directie van de Rabobank Amsterdam is hij verantwoordelijk voor Particulieren en Midden- en Kleinbedrijf. Erik is bijna 6 jaar werkzaam binnen Rabobank en heeft diverse directiefuncties bekleedt. Sinds 2011 is hij werkzaam binnen Rabobank Amsterdam.

Irene de Ruijter, oprichtster Alegria Marketing

Irene de Ruijter is een ervaren onderneemster. Op 26-jarige leeftijd begon ze haar eerste bedrijf, marketingadviesbureau: ”Mindful”. Na ruim 8 jaar verkocht ze het bureau weer met succes. Na Mindful besloot ze verder te ondernemen. Sinds kort heeft zij een nieuw marketingbureau “Alegria Marketing” dat zich volledig richt op technische bedrijven. Haar focus ligt bij klantgerichte cultuur, cross-sell en klantloyaliteit van organisaties.

Hans Drenth, oprichter Canicas en RaisingResults

Hans Drenth richtte na een carrière in strategie & marketing consultancy in 2005 zijn eerste bedrijf in de eBusiness branche op. Hij kreeg de smaak te pakken en sindsdien heeft Hans meerdere ondernemingen gestart. Momenteel is hij druk met zijn huidige twee bedrijven: Canicas en RaisingResults. Canicas is een bureau dat bedrijven helpt met hun digital marketing en klantcontactstrategie. RaisingResults helpt fondsenwervende organisaties bij het opzetten en uitvoeren van particuliere fondsenwerving, waarbij online het kloppend hart van de strategie vormt.

registratieformulier online
 registratieformulier online