Finale Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2014

Finale Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2014

Welkom

Hartelijk welkom op de aanmeldwebsite van de finale van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap op 11 juli 2014 .

Tijdens de Summerschool Ondernemerschap kunnen studenten in een week tijd hun ondernemersambities naar een hoger plan tillen. Elk jaar wordt een winnaar gekozen, die extra begeleiding krijgt met het opzetten van zijn/ haar onderneming.

Op vrijdagochtend 11 juli vinden de pitches plaats, deze worden beoordeeld door de jury. Hieruit worden vijf ondernemersplannen genomineerd voor de grote finale op vrijdagmiddag van 14:30 tot 17:30 uur bij Rabobank Amsterdam in de Mondriaantoren, te Amsterdam. De finale is voor publiek toegankelijk, meld je aan via het formulier.

Meer gedetailleerde informatie over de Rabobank/ACE Summerschool 2014 kunt u vinden op www.ace-amsterdam.org/summerschool-ondernemerschap/.

Met vriendelijke groeten,

Rabobank Amsterdam &
Amsterdam Center for Entrepreneurship

Winnaars-Summerschool-Ondernemerschap-2013-e1401201824371.jpg

“Tijdens en na de Summerschool heb ik ervaren hoe belangrijk een relevant netwerk is. Dankzij de Summerschool ben ik in contact gekomen met professionals die mij wilden adviseren en coachen bij het opzetten van mijn onderneming.” – Linda van Dongen, deelneemster Summerschool Ondernemerschap 2013.


Summerschool Ondernemerschap_banner aanmelder test 3.jpg

online ticketverkoop voor zakelijke
 online ticketverkoop voor zakelijke