Welkom

Hartelijk welkom op de aanmeldwebsite van de finale van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap op 10 juli 2015.

Tijdens deze tiende editie van de Summerschool Ondernemerschap kunnen 35 studenten in een week tijd hun ondernemersambities naar een hoger niveau tillen. Elk jaar wordt een winnaar gekozen, die extra begeleiding krijgt met het opzetten van zijn/haar onderneming.

Op vrijdag 10 juli van 14:30 tot 18:00 uur is de grote finale van de Summerschool  Ondernemerschap;  vijf genomineerde deelnemers zullen hun ondernemersplan pitchen voor een deskundige  jury.

De finale van deze jubileumeditie van de Summerschool Ondernemerschap vindt dit jaar plaats op een zeer bijzondere locatie in Amsterdam. De Rijksakademie van Beeldende Kunsten opent eenmalig haar deuren voor de Summerschool Ondernemerschap.

Wilt u graag de Summerschool Ondernemerschap finale bijwonen? Meld u dan aan via dit formulier.

Meer informatie over de Rabobank/ACE Summerschool 2015 kunt u hier vinden.

Met vriendelijke groeten,

Rabobank Amsterdam &
Amsterdam Center for Entrepreneurship

“Tijdens en na de Summerschool heb ik ervaren hoe belangrijk een relevant netwerk is. Dankzij de Summerschool ben ik in contact gekomen met professionals die mij wilden adviseren en coachen bij het opzetten van mijn onderneming.” – Linda van Dongen, oud-deelneemster Summerschool Ondernemerschap.

 

De Summerschool Ondernemerschap is een initiatief van het Amsterdam Center for Entrepreneurship in samenwerking met Rabobank Amsterdam


 

congres uitnodiging
 congres uitnodiging